بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۱۶۸۷
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛

بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار برگزار می‌شود

بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛ در چابهار برگزار می‌شود.
بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار برگزار می‌شود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامرضا کمیلی، دبیر علمی بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، گفت: تاکنون ۹۹۲ نفر برای شرکت در بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ثبت نام کرده‌اند.
 
کمیلی اظهار کرد: علیرغم برگزاری دو سالانه کنگره، با توجه به رشد شگرف تولید علم در کشور طی سال‌های گذشته و نمود شایان توجه آن در حوزه علوم فیزیولوژی و فارماکولوژی، این کنگره به یکی از بزرگترین همایش‌های علمی کشور در زمینه علوم پایه پزشکی تبدیل شده است.

دبیر علمی بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران  ادامه داد: بیش از ۷۵۰ مقاله از طریق سایت به دبیرخانه کنگره واصل شده که پس از اخذ نظرات داوران، حدود ۱۲۰ مقاله به صورت سخنرانی و بیش از ۶۰۰ مقاله هم به صورت پوستر در طول چهار روز برگزاری کنگره ارائه خواهد شد.

وی تصریح کرد: حضور دانشمندان و صاحب نظران عرصه فیزیولوژی و فارماکولوژی، درکنار بحث و تبادل نظر پیرامون جدید‌ترین دستاورد‌های علمی، فرصت بی نظیری را برای انتقال تجربیات به دانشجویان و پژوهشگران جوان فراهم می‌آورد.

کمیلی اذعان داشت: از ویژگی‌های منحصر بفرد این کنگره نسبت به دوره‌های قبلی، حضور دانشمندان برجسته این حوزه از کشور‌هایی مانند فرانسه، کانادا، ژاپن و مالزی بعنوان سخنران می‌باشد.

دبیر علمی بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران گفت: از دیگر ویژگی‌های این دوره از کنگره برگزاری پنل‌هایی با موضوعات تخصصی در خصوص مشکلات ملی و منطقه‌ای (همانند مشکل ریزگرد‌ها و اعتیاد) است.

این کنگره در روز‌های پایانی بهمن ماه امسال در شهرستان چابهار برگزار خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار