به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این نشست، اعضا بر تولید محتوای مستدل و مستمر در برنامه های فرهنگی، بصیرتی ، علمی تاکید کردند. همچنین مطالعه بایسته های اقتصادی و تحلیل محتوای وضعیت اقتصادی کشور و معشیتی مردم به عنوان یک راهکار مورد وثوق اعضا قرار گرفت.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران بر تولید محتوا برای مقابله با شبهات موجود در سطح دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: متاسفانه وجود فضای مجازی بستری برای نشر شبهات مختلف بین جوانان مخصوصا دانشجویان شده است.
بهرام زاد تاکید کرد: به همان میزان که تولید محتوای غیر مفید وجود دارد باید تولید محتوای درست داشته باشیم تا دانشجویان در مقابله با داده های غلط و درست قدرت انتخاب داشته باشند.
در ادامه عنایتی فر مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شمال آمل نیز با تاکید بر ضرورت اشراف بسیج دانشجویی به موضوعات روز، اظهار کرد: مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و کشور باید مطالبه جدی دانشجویان بسیجی از مسئولان باشد این مهم با مطالعه درست و شناخت دقیق از وضعیت اقتصادی کشور و استان رقم می خورد.
همچنین میررمضانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز با تاکید بر ورود جدی بسیج دانشجویی در مطالبه اقتصادی از مسئولان، تاکید کرد: باید در دوره های آموزشی بسیج دانشجویی حضور خبرنگاران، کارشناسان و استادان اقتصاد و تجارت دیده شود تا اشراف دقیق بر مسائل اقتصادی در بین دانشجویان بسیجی ایجاد شود.
در ادامه مهدی پور مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز ضمن تایید درخواست دیگر مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه ها در ایجاد دوره های تخصصی آشنایی با مسائل اقتصادی، اظهار کرد: در کنار شناخت مسائل باید عامل به بهبود وضعیت اقتصادی کشور نیز باشیم.
وی افزود: اگر فرهنگ خرید کالای ایرانی در بین مردم به خصوص جوانان نهادینه شود یقینا بهبود وضیعت کسب و کار فعالان اقتصادی رقم خواهد خورد.