کد خبر:۶۶۲۲۷۸
حاشیه نگاری شورای شهر

شهربانو امانی در صحن علنی شورا مردها را بی عرضه خواند

دیروز شهربانو امانی، عضو شورای شهر تهران خطاب به آقایان در صحن گفت: مردان عرضه اداره خانه‌هایشان را هم ندارند و بهتر است وزیر اقتصاد زن باشد چرا که زنان بهتر می‌توانند مسایل مالی را مدیریت کنند.

به‌گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو،روز گذشته در صحن علنی شورای شهر شهربانو امانی، عضو شورای شهر تهران خطاب به آقایان در صحن گفت: مردان عرضه اداره خانه‌هایشان را هم ندارند و بهتر است وزیر اقتصاد زن باشد چرا که زنان بهتر می‌توانند مسایل مالی را مدیریت کنند.
این سخنان وی واکنش خبرنگاران و بقیه حضار در صحن علنی را برانگیخت و برخی می خندیدند و برخی از تعجب دهان باز مانده بودند اما اصل مطلب اینجا بود که این سخنان باعث دلخوری برخی از آقایان شورا شد.

این عضو شورا در توضیح حرفش گفت: من گفتم آقایان بی‌عرضه هستند، البته این توهین نیست. آقایان وقتی آستر جیب‌شان درآمد و نتوانستند موضوعات را مدیریت کنند چندرغاز درآمدشان را به خانم‌ها می‌دهند تا مدیریت کنند.
 
 کسی چه می‌داند شاید شهربانو امانی دلش از چیزهای دیگری پر بود و می‌خواست به آقایان شورای شهر طعنه‌ای بزند. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار