کد خبر:۶۶۳۰۷۷
مسئول جامعه اسلامی دانشگاه بیرجند:

کرسی‌های آزاداندیشی رونق چندانی در دانشگاه‌ها ندارد

مسئول جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند گفت: یکی از راهکار‌های رونق دادن به کرسی‌های آزاداندیشی، آماده کردن دانشجو قبل از برگزاری یک کرسی با برگزاری چند سیر مطالعاتی و تفهیم دانشجوست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسینی مسئول دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند با بیان اینکه کرسی‌های آزاد اندیشی در حال حاضر رونق چندانی در دانشگاه‌ها ندارد، گفت: یکی از راهکار‌های رونق دادن به کرسی ها، آماده کردن دانشجو قبل از برگزاری یک کرسی با برگزاری چند سیر مطالعاتی و تفهیم دانشجوست.

حسینی ادامه داد: برگزاری یک کرسی آزاد اندیشی نیاز به جریان سازی خیلی قوی قبل از برگزاری کرسی دارد که این جریان سازی میسر نمی‌شود مگر با ترغیب دانشجو نسبت به مطالعه‌ی هدفمند و مستمر در مورد موضوعات مورد بحث در کرسی‌ها.

مسئول دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند با بیان اینکه انتخاب موضوع مناسب برای کرسی حائز اهمیت است، افزود: موضوعات کرسی‌ها باید علاوه بر اینکه مشکلات جامعه را دربر بگیرد، شامل دغدغه‌های فکری دانشجو هم باشد.

وی یادآور شد:کرسی‌های آزاد اندیشی باید با وجهه‌ای علمی برگزار شود نه صرفا نمایشی از شعار آزادی یعنی نباید ضریب علمی بودن این مناظره‌ها پایین باشد و عوامانه صحبت شود.

حسینی به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: سه راهکار برای برگزاری کرسی‌ها ارائه شده که عبارتند از تشکیل کرسی‌های نظریه پردازی، کرسی‌های پاسخ به سوالات و شبهات، وکرسی‌های نقد و مناظره.

مسئول دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند با بیان اینکه دو راهکار اول مقدم بر راهکار سوم هستند، اظهار کرد: باید با اعمال دو راهکار اول فضای جدال علمی، تحمل نظر مخالف، نقد و مناظره صحیح و تخصصی را در دانشگاه و حوزه علمیه ایجاد کرد تا در مرحله بعد بتوان راهکار سوم یعنی کرسی‌های نقد و مناظره را برگزار کرد.

وی در پایان افزود: متاسفانه فضای کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه ما شامل این غنای علمی و توانایی و امکانات نیست و بخاطر همین همیشه به سمت غلطی پیش میرود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار