آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۳۴۳۲
رئیس دانشگاه آزاد بین الملل چابهار:

بخش عمده توفیقات دانشگاه آزاد مربوط به بسیج دانشجویی است/ خروجی دانشگاه باید تلفیق علم و ایمان باشد

رئیس دانشگاه آزاد بین الملل چابهار گفت: اگر بسیج دانشجویی تقویت شود سرعت تحقق اهداف دانشگاه بیشتر می‌شود؛ بخش عمده توفیق دانشگاه آزاد مربوط به بسیج دانشجویی است.
بخش عمده توفیقات دانشگاه آزاد مربوط به بسیج دانشجویی است/ خروجی دانشگاه باید تلفیق علم و ایمان باشد
 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهزاد دهواری، رئیس دانشگاه آزاد بین الملل چابهار در آیین تکریم و معارفه مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه‌های شهرستان چابهار گفت: دانشگاه آزاد بین الملل چابهار در سال ۸۲ آغاز بکار کرد و امروز با تلاش‌های صورت گرفته در ۳۹ مقطع رشته، پذیرای ۳۵۰۰ نفر دانشجو است.

دهواری  با بیان اینکه دانشگاه آزاد تلاش برای توسعه کیفی را آغاز کرده است عنوان کرد: امروز زیربنای تمام پیشرفت‌ها امنیت است و امنیت نیاز به فرهنگ سازی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد بین الملل چابهار  شناخت سلاح دشمن و رفتار متناسب با آن را ضروری دانست و گفت: داعش که بعنوان خطری بزرگ شناخته می‌شد با فرهنگ دشمن شناسی شکست خورد و این نشان از قدرت بسیج و سپاه دارد.

وی با تشریح رسالت‌های دانشگاه اذعان داشت: دانشگاه باید تربیت کننده دانشجو باشد؛ خروجی دانشگاه باید تلفیق علم و ایمان باشد، زیرا با علم و اخلاق است که دانشگاه پرواز می‌کند.

دهواری ر با تأکید بر اینکه انتظار از بسیج دانشجویی توجه به دو علم و اخلاق است بیان کرد: اگر بسیج دانشجویی تقویت شود سرعت تحقق اهداف دانشگاه بیشتر می‌شود؛ بخش عمده توفیق دانشگاه آزاد مربوط به بسیج دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار