آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۳۷۶۲
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه کردستان:

۷۸ زوج دانشجو کردستانی در طرح ملی ازدواج دانشجویی ثبت نام کردند/ فرصت همچنان باقی است

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه ۷۸ زوج دانشجوی کردستانی در بیست و یکمین دوره طرح ملی ازدواج دانشجویی ثبت نام کرده‌اند، گفت: مهلت ثبت نام تا ۳۰ بهمن ماه جاری تمدید شده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از کرددانش، حجت‌الاسلام محمدعلی شیخ‌الاسلامی بیان داشت: مراسم ازدواج دانشجویی در قالب بیست و یکمین دوره طرح ملی «همسفر تا بهشت» از سوم بهمن ماه تا پایان سال جاری به میزبانی مشهدالرضا (ع) برگزار می‌شود.

وی افزود: طبق اعلام ستاد ازدواج دانشجویی کشور، شرکت‌کنندگان در این کاروان‌ها ضمن بهره‌مندی از هدایا و جوایز، از مزایای ویژه هم‌چون غذای متبرک حضرت رضا (ع) نیز برخوردار می‌شوند.

شیخ‌الاسلامی ادامه داد: حدود ۷۸ زوج دانشگاهی استان کردستان در این دوره مدارک خود را تحویل داده‌اند، که به دلیل عدم توفیق گروهی از ثبت‌نامی‌ها در تحویل مدارک، مهلت ثبت‌نام تا پایان ماه جاری تمدید شده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان با بیان اینکه کسانی که موفق به تشرف نشده‌اند می‌توانند تا پایان بهمن ماه با ارائه مدارک خود به دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و انتخاب کاروان به مشهد مقدس مشرف شوند، خاطرنشان کرد: طی مشرف شدن دانشگاهیان به سفر مشهد، اقامت سه روزه‌ای را در مشهد خواهند داشت و در این مدت از برنامه‌های ویژه فرهنگی بهره‌مند می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار