آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۱۲۱
سردار غیب‌پرور در مراسم ۱۲ بهمن بیرجند:

شاه باید برای تغییر رییس دانشگاه تهران از آمریکا اجازه می‌گرفت/ عاقبت به خیری مسئولین در مردم‌داری است

رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: انقلاب اسلامی هدیه‌ای است از جانب خداوند متعال است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار غلامحسین غیب پرور رییس سازمان بسیج مستضعفین در دومین روز از سفر خود به استان خراسان جنوبی با حضور در مراسم یوم الله ۱۲ بهمن که با حضور هزاران نفر از مردم ولایت مدار این استان در میدان امام خمینی بیرجند برگزار شد حضور یافته و سخنرانی نمود.

سردار غیب پرور ۱۲ بهمن را روز عظمت خواند و گفت: انقلاب اسلامی هدیه‌ای است از جانب خداوند متعال که قرن‌های متمادی خاصه پس از غیبت کبری آزادگان عالم برای تحقق آن تلاش نمودند، اما حکومت اسلامی تشکیل نشد.

وی ادامه داد:، اما خداوند اراده فرمود: انقلاب اسلامی با دستان قدرتمند امام عزیز رقم بخورد امام عزیزی که به مردم وفاداری، چون ایرانیان نیاز داشت.

وی با این تعبیر که اگر مردم در صحنه نباشند امام مسلمین خانه نشین شده و یا بین دو نهر شهید بشود عنوان کرد: همراهی امت برای موفقیت امام در جامعه ضروری است که بحمدالله هم امام قدر مردمش را دانست و هم امت قدردان امام بودند؛ لذا خداوند عزت، آبرو و شرف را به این ملت عطا فرمود.

رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: قبل از انقلاب ملتی تحقیر شده بودیم نه صنعتی داشتیم و نه استقلال سیاسی تا آنجا که حتی برای تغییر رییس دانشگاه تهران شاه باید از سفیر آمریکا در ایران اجازه می‌گرفت.

وی در همین خصوص گفت: آنقدر در پیشرفت‌های نظامی و دفاعی عقب مانده بودیم که تکنسین آمریکایی اختیاراتش بیشتر از ژنرال ارتش شاهنشاهی بود.

جانشین فرمانده سپاه در امور بسیج با اشاره به رهبری‌های داهیانه امام عنوان نمود: هنر امام آشتی انسان با خدا بود که فطرت‌های مردم را متوجه خداپرستی نمود که با آموزه‌های دین می‌توان جامعه را اداره نمود.

وی عظمت ایرانیان را در دنیا یادآور شده و خاطر نشان کرد:، اما با عزت و شرافت سرمان را در دنیا بالا گرفته ایم و ندا و پیام انقلاب؛ عالم را در نوردیده است تا آنجا که تمام دنیا با احترام مقابل این انقلاب عظیم قد علم می‌کند.

سردار غیب پرور مقابله با دشمن را از مصادیق عزت انقلاب دانسته و گفت: جهاد کبیر یعنی قدرت نه گفتن به دشمن که به فرموده ولایت باید این روح جهاد کبیر را تقویت کنیم.

وی افزود: آن روز که مقابل دشمن نایستیم باید فاتحه انقلاب را بخوانیم.

جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج با اشاره به قدرت موشکی کشور عزیزمان عنوان نمود: آن روز که دست از اسلام برداریم و قرآن و عترت را رها کنیم خیال آمریکا و استکبار راحت شده و ما را رها می‌کند.

وی با اشاره به نفوذ انقلاب اسلامی در میان ملل دنیا تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران گرانیگاه قدرت عالم است و آزادی خواهان دنیا ایرانیان را الگوی خود قرار داده اند که پیروزی‌های لبنان، فلسطین، عراق، سوریه و یمن اثبات این مدعاست.

وی در همین خصوص با اشاره به آثار انقلاب اسلامی در سراسر گیتی عنوان کرد: این انقلاب هدیه‌ی بزرگ پروردگار نه تنها به ایرانیان که به انسان‌های تمام عالم است.

رییس سازمان بسیج مستضعفین فرموده امام امت مبنی بر اینکه «ما در انتظار رویت خورشیدیم» یادآور شده و گفت: پیش از طلوع خورشید باید فجر صادقی باشد که انقلاب اسلامی فجر صادق طلوع خورشید مهدوی است.

وی با این اشاره که ما هم اکنون در بین الطلوعین قرار داریم تاکید کرد: اگر در این دوران حساس بین الطلوعین خوابمان ببرد دشمن با تصرف خانه و سرزمینمان و بی هویتی جوانان ما را با لگد بیدار خواهد کرد.

سردار غیب پرور در بخش پایانی سخنان خود قدردانی از نعمت انقلاب را متوجه همگان دانسته و گفت: مردم عزیز و شریف ایران اسلامی با ولایت مداری خود و حضور همیشگی در صحنه‌های مورد نیاز؛ قدر این انقلاب را دانسته و انقلابی گری خود را ثابت نمودند.

وی، اما خطاب به مسئولین تاکید کرد: عاقبت به خیری مسئولین و مدیران نظام در مردم داری است که قدر مردم را بدانند و قدردانی از مردم این است که بدانیم خادم آنان بوده و بایستی شان مردم را رعایت کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار