برنامه آموزشي دوره کارشناسي رشته کتابداري و اطلاع رساني تصويب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۱۶

برنامه آموزشي دوره کارشناسي رشته کتابداري و اطلاع رساني تصويب شد

سرپرست كميته برنامه ريزي كتابداري و اطلاع رساني شوراي گسترش و برنامه ريزي آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت: برنامه آموزشي دوره كارشناسي رشته كتابداري و اطلاع رساني تصويب شد.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر جعفر مهراد در اين باره بيان داشت: شوراي عالي برنامه‌ريزي آموزش عالي در جلسه ‌721 خود برنامه آموزشي دوره كارشناسي رشته كتابداري و اطلاع‌رساني را در سه فصل مشخصات كلي، برنامه و سرفصل دروس تصويب كرد.

وي خاطرنشان كرد: در حدود ‌5/1 سال طول كشيد تا كميته برنامه‌ريزي كتابداري و اطلاع‌رساني اين برنامه را تدوين کرده و قبل از ارجاع به شوراي عالي برنامه‌ريزي، اين برنامه در گروه برنامه‌ريزي علوم اجتماعي به اتفاق آراء تصويب شد.

مهراد با بيان اينکه، برنامه قبلي اين دوره با نيازهاي واقعي جامعه منطبق نبوده و در طول سال‌هاي گذشته اقدام موثري در اين باره صورت نگرفته بود، تصريح کرد: باتوجه به کهنگي برنامه قبلي آموزش دوره  کارشناسي كتابداري و اطلاع رساني، ‌برنامه جديد از تاريخ تصويب كه به امضاي وزير علوم، تحقيقات و فناوري رسيده است، براي تمامي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي كشور كه داراي رشته كارشناسي كتابداري و اطلاع رساني هستند، لازم الاجراست و برنامه دوره كارشناسي رشته كتابداري مصوب جلسه ‌324 مورخ ‌18 شهريورماه 75 براي اين گروه از دانشجويان منسوخ مي‌شود.

به گفته سرپرست كميته برنامه ريزي رشته كتابداري و اطلاع رساني، دروس موضوعي غير كتابداري از برنامه حاضر حذف شده و درس‌هاي پايه، تخصصي اجباري و تخصصي اختياري آن به طور كلي مورد تجديد نظر قرار گرفته است، به طوري كه بر روي هم مي‌توان ادعا كرد كه بيش از‌60 درصد درس‌هاي اين رشته نوآوري براي اولين بار در دوره كارشناسي رشته كتابداري و اطلاع رساني كشور تدريس مي شود.

وي درپايان از برنامه‌ريزي رشته كتابداري و اطلاع رساني در مقطع كارشناسي ارشد خبر داد و گفت: برنامه‌ريزي اين دوره از مورخ ‌24فرودين ماه 89 در كميته برنامه آغاز و مطالعات مقدماتي آن در حال انجام است و قرار است در هفته‌هاي آتي درس‌هاي اين رشته كه حدود بيست سال از برنامه ريزي آن مي‌گذرد، مجددا مورد بازبيني قرار گرفته و متناسب با نيازهاي واقعي جامعه علمي كشور برنامه ريزي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار