تظاهر به معاصي در جامعه ديني و اسلامي ناپسند است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۶۷
آيت الله صافي گلپايگاني:

تظاهر به معاصي در جامعه ديني و اسلامي ناپسند است

آيت الله صافي گلپايگاني، از مراجع تقليد بر لزوم اجراي احکام الهي در جامعه اسلامي تاکيد کرد و گفت: نبايد در جامعه ديني و اسلامي تظاهر به معاصي باشد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از قم، آيت الله صافي گلپايگاني امروز در ديدار با رئيس سازمان مديريت بحران کشور، ضمن تقدير از کساني که در مسير خدمت به مردم و جامعه حرکت مي کنند، اظهار داشت: جامعه ما يک جامعه‌ ديني و اسلامي است و در آن همه بايد تلاش کنند تا احکام الهي اجرا شود.

وي حوادث و بلاياي طبيعي را موجب حرکت، بيداري و رشد انسان ها دانست و گفت: همه‌ اين حوادثي که واقع مي‌شود - چه حوادث طبيعي و چه حوادث تاريخي -‌ داراي يک معنا و مفهوم خاص نيستند؛ در اين ميان آنچه که مهم است اينکه انسان اطمينانش به رحمت خدا باشد و در مصائب و بلايا صبر و شکيبايي به خرج دهد.

اين مرجع تقليد همچنين با بيان اينکه حوادث طبيعي براي بشر امتحان و آزمايش الهي است، اظهار داشت: همه‌ اين حوادث، امتحاني براي بشر است؛ اگر بلايي نباشد و بشر در سلامت کامل باشد،‌ امتحان مي‌دهد و هنگامي هم که حوادثي پيش بيايد، باز امتحان مي‌دهد. اينها براي اين است که بشر از اين حوادث براي سير به سوي خدا استفاده کند.

صافي گلپايگاني با اشاره به اينکه گاهي بلايي بر مومني وارد مي‌شود تا درجه و مقامش بالاتر رود، تصريح کرد: کساني که زندگي را پوچ و بي‌معنا نمي‌دانند، همه‌ اين حوادث را وسيله‌ سير به سوي خدا معنا مي كنند و از فرصت‌هايي که در سلامتي و امنيت دارند، استفاده کرده و در هنگام حادثه، متوجه خدا مي‌شوند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار