آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۷۴۲
سرلشکر جعفری:

ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن جواب مخالفین داخلی و خارجی را می‌دهد/ سپاه بدون کار علمی نمی‌تواند کار را پیش ببرد

فرمانده سپاه گفت: علی‌رغم همه توطئه‌های دشمن و اغتشاشات اخیر، ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال جواب مخالفین داخلی و خارجی را خواهند داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه بازدید از نمایشگاه جلوه‌های تحول که به دستاورد‌های دانشگاه افسری و تربیت پاسداری سپاه اختصاص داشت، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: علی‌رغم همه توطئه‌های دشمن و اغتشاشات اخیر، ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال با حضور گسترده خود جواب مخالفین داخلی و دشمنان خارجی را خواهند داد.

جعفری افزود: انقلاب اسلامی دارای یک روند دائمی و به‌روزشونده و پویاست که دشمنان زیادی دارد و همه دستگاه‌های این انقلاب نیز باید همین روند را در پیش بگیرند.

وی با بیان اینکه سپاه بدون تحقیق و کار علمی نمی‌تواند کار خود را پیش ببرد، تصریح کرد: دانشگاه امام حسین، دانشگاه سازمانی و پشتیبان سپاه است که باید دائم در حال تحول و نو شوندگی باشد چراکه این خواست رهبری است.

فرمانده سپاه گفت: این حرکت تحول چند سالی است که آغاز شده و راه سختی هم هست و امیدواریم چند سال آینده ثمره آن را ببینیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۸
22بهمن پاسخ قاطع ومشت محکمی بردهن یاوه گویان داخلی وخارجی خواهیم زد؛
اما یک کارمهم دیگرنیزبایستی درکشورصورت پذیرد وآن منزوی کردن لیبرال های داخلی ست؛
راه آنهم روشنگری درمورد لیبرالیسم است.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار