آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۸۷۸
بطحائی خبر داد

فقط ۲۰ درصد اعتبارات عمرانی برای ساخت مدارس!/ تفاهم نامه ساخت ۱۰۰۰ مدرسه دوم بنیاد برکت

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۳۰ درصد فضا‌های آموزشی موجود نیاز به تخریب بازسازی و یا مقاوم سازی دارند. بنیاد برکت پیشگام فرهنگ مدرسه‌سازی در کشور و ترویج‌کننده یک سنت حسنه است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ تفاهم‌نامه‌ی ساخت 1000 مدرسه‌ی دوم برکت در محل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ما بین مخبر و بطحائی به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و وزارت آموزش و پرورش به امضا رسید.

 

مخبر در این مراسم با اشاره به مشکلات معیشتی و اشتغال کشور، گفت: حقیقت این است که کارهای بسیار بزرگی در کشور پس از انقلاب اسلامی انجام شده است ولی متأسفانه رقابت‌های سیاسی به جای این‌که در جهت منافع مردم باشد، دستاوردهای انقلاب را به یغما می‌برد و این چیزی است که دشمن می‌خواهد. با این امکانات خدادادی که خدا به این کشور داده است، می‌توان مشکلات اشتغال را حل کرد. توانستیم طی چند سال گذشته 360 هزار فرصت شغلی را ایجاد کنیم و یا در حال ایجاد آن هستیم که عمدتاً در مناطق محروم هستند.

 

رئیس ستاد اجرایی فرمان با اشاره به این‌که کار ساخت 1000 مدرسه‌ی اول برکت با 6000 کلاس درس و حجم سرمایه‌گذاری 700 میلیارد تومان به پایان رسید و آن را تقدیم دانش‌آموزان عزیز مناطق کم‌تر توسعه‌یافته کردیم، افزود: طبق تأکید مقام معظم رهبری قصد داریم برنامه‌ احداث 1000 مدرسه‌ دوم برکت را شروع کنیم و هم‌زمان نیز امروز قرارداد ساخت 438 مدرسه از 1000 مدرسه‌ دوم را امضا می‌کنیم. امیدواریم تا مهر آینده و شروع سال تحصیلی جدید، حدود 250 تا 300 مدرسه را تقدیم مردم کنیم که این کار اقدام بزرگی است که نیاز به حدود 1000 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دارد.

 

دکتر مخبر با اشاره به نوع ساخت مدارس برکت، گفت: در بخش استحکام، کیفیت، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی این مدارس، بالاترین استانداردها به جدیت دنبال می‌شود. بنیاد برکت در پروژه‌های اجرا شده در عمل ثابت کرده است موضوع کیفیت ساخت ابنیه را در دستور کار قرار داده است. گواه این موضوع مقاومت مدارس بنیاد برکت در زلزله‌های اخیر کرمانشاه، آذربایجان و کرمان است. در زلزله کرمانشاه شاهد بودیم حتی شیشه‌های مدارس نشکست و بیمارستان‌ها سالم ماند. ساختمان‌های احداثی بنیاد برکت در استان کرمانشاه از مدارس تا بیمارستان‌ها، مراکز مهمی برای خدمت رسانی دستگاه‌های امداد رسان و اسکان مردم پس از زلزله شد.

 

فقط ۳۶ درصد اعتبارات عمرانی ما تخصیص داده شده!/ امضای تفاهم نامه ساخت ۱۰۰۰ مدرسه دوم بنیاد برکت

 

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به فرهنگ سازی ساخت مدرسه از سوی بنیاد برکت گفت: اقدامی که بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به فرمان مؤکد مقام معظم رهبری آغاز کرد، بسیار درخور و شایسته‌ است. این اقدام نشان‌دهنده‌ یک فرهنگ در کشور ما و ترویج‌کننده‌ سنت حسنه در کشور است. ۹۰ درصد کلاس‌هایی که در حال حاضر داریم بعد از انقلاب اسلامی ساخته شده است و ۳۰ درصد از این مدارس نیز توسط خیرین ساخته شده است که این کار به برکت آموزه‌های دینی، ارزش‌های دینی و اسلامی است و بنیاد برکت در این حرکت مبارک بعد از انقلاب سهم بزرگی داشته و دارد.

 

وی افزود: حدود 30 درصد فضاهای آموزشی موجود نیاز به تخریب بازسازی و یا مقاوم سازی دارند؛ یعنی حدود 30 هزار مدرسه باید به سرعت تخریب و یا مقاوم سازی شوند تا به سطح کیفی مطلوب برسند. یقین دارم این حرکت مبارک و پرخیر و برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نه فقط از حیث کمی، بلکه از لحاظ کیفی نیز می‌تواند سایر خیرین را تشویق کند که به این حرکت مبارک بپیوندند؛ لذا بنیاد برکت پیشگام در فرهنگ سازی ساخت مدارس در مناطق محروم است که حائز اهمیت است. یک سوم مدارس امروز کشور را خیرین ساخته و در اختیار آموزش و پرورش قرار داده‌اند.

 

بطحائی گریزی به افزایش بودجه ساخت مدرسه با مشارکت خیرین زد و گفت: در سال 97 سهم آورده دولت برای مشارکت با خیرین بیشتر شده است. خیرینی که 50 درصد آورده ساخت مدارس را تامین کنند می‌توانند با مشارکت 50 درصدی دولت در ساخت مدارس سهیم باشند که این مدارس به نام خودشان احداث خواهد شد. برای سال آینده حدود 300 میلیارد تومان برای ساخت مدارس  با مشارکت خیرین غیر از اعتبارات طرح‌های عمرانی در نظر گرفته شده است.

 

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کمبود اعتبار ساخت مدارس در سال‌های 95 و 96 گفت: متاسفانه به دلیل مضایغ مالی در این دو سال، فقط 20 درصد تخصیص اعتبار برای ساخت مدارس صورت گرفت. اگر بنیاد برکت در زلزله اخیر کرمانشاه کنار وزارت آموزش و پرورش نبود نمی‌توانستیم اطمینان حاصل کنیم که دانش آموزان برای سال تحصیلی 97 می‌توانند در سر کلاس‌های درس حاضر بشوند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار