کد خبر:۶۶۴۹۹۹
فجرنگار ۱۲/ روزنوشت‌های خبرگزاری دانشجو از جشنواره فیلم فجر

«خجالت نکش»، نماینده سینمای بدنه در جشنواره/ یک طنز سالم و متوسط

جنس ِ طنز فیلم، شبیه آثار خوب تلویزیونی است. نه از خنده روده‌بر می‌کند و نه از فرط بی‌مزگی مشمئزکننده است. اتمسفر حاکم بر اثر، شاد است و البته آشکار و پنهان حاوی حرف‌های خوب و پیام‌های مفید برای زندگی.

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو-محمدصالح سلطانی؛ یک فیلم حال‌خوب‌کن که می‌تواند کارتابل مدیران فرهنگی دولت را از باب تحقق "سینمای امید" قطور کند. روایتی ساده، یک‌خطی و بی‌پیرایه از ماجرای زوجی که در میان‌سالی هوای فرزندآوری به سرشان می‌افتد. فیلم البته با وجود این پی‌رنگ مستعد، به دام سخیف‌گویی و پرده‌دری نیفتاده. دوربین رضا مقصودی پشت درِ حریم و حدود می‌ایستد و "خجالت‌نکش" را برای همه‌ی سنین و سلیقه‌ها مناسب ِ تماشا می‌کند.


جنس ِ طنز فیلم، شبیه آثار خوب تلویزیونی است. نه از خنده روده‌بر می‌کند و نه از فرط بی‌مزگی مشمئزکننده است. اتمسفر حاکم بر اثر، شاد است و البته آشکار و پنهان حاوی حرف‌های خوب و پیام‌های مفید برای زندگی. شوخی‌هایش با محمود احمدی‌نژاد جدید نیست اما جذاب است. شوخی‌هایش با سیاست‌های نظام در حوزه جمعیت اما نه جدید است و نه چنگی به دل می‌زند. با این همه اما حال فیلم، حال سرخوش و امیدبخشی است.

شاید شبیه‌ترین نمونه به "خجالت‌نکش" در ادوار جشنواره، زاپاسِ برزو نیک‌نژاد باشد. با اتمسفری مشابه و حتی بازیگرانی مشابه. اینجا اما شبنم مقدمی درخشان‌تر است و احمد مهران‌فر مثل همیشه‌اش خوب. قصه اما تقریباً هیچ غافلگیری ندارد و همه‌چیز در تقریباً همه‌ی صحنه‌ها قابل پیش‌بینی است.

خلاصه که "خجالت نکش" از خوب‌ها و شیرین‌های فجر۳۶ است. بعید است سیمرغی بگیرد اما فروش نسبتاً موفقی را در فصل خوب اکران، تجربه خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار