کد خبر:۶۶۵۰۵۲

قیمت دلار گوش‌به‌فرمان سوداگران به پیش می رود/ تداوم بی اعتنایی بازار ارز به مولفه های اقتصادی

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت:اینکه سوداگران بازار ارز، به اهداف خود می رسند و مقابله جدی با فعالیت آنها نمی شود، غیرقابل قبول است
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رحیم زارع درباره افزایش قیمت دلار گفت:تداوم افزایش قیمت دلار باعث شده بازار‌های کشور ملتهب شود، این در حالی است که رئیس کل بانک مرکزی اظهار داشته بود که روند صعودی قیمت ارز متوقف می‌شود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: رئیس کل بانک مرکزی در نشست با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس مسائل بازار ارز را تشریح کرد و براساس برنامه باید قیمت دلار روند کاهشی را در پیش می‌گرفت که اینگونه نشده و قیمت دلار افزایش یافت.

دلیل اقتصادی برای ادامه رشد نرخ دلار در بازار وجود ندارد

نماینده مردم آباده، بوانات و خرم بید در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:بانک مرکزی در طول فعالیت دولت دوازدهم توانست بازار ارز را مدیریت کند و در مجموع چهارسال ثبات نسبی در بازار ایجاد شد که در مهار رشد نرخ تورم تاثیرگذار بود.

زارع در ادامه گفت و گوی خود با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت افزود: با توجه به نرخ تک رقمی تورم و صادرات مناسب نفت دلیلی برای ادامه رشد نرخ دلار در بازار وجود ندارد.

تداوم بی اعتنایی بازار ارز به مولفه‌های اقتصادی

وی ادامه داد:ادامه رشد دلار در بازار، وضعیت تولید و سرمایه گذاری در کشور را با چالش جدی روبرو می‌کند و علاوه بر آن باعث گرانی کاذب قیمت کالا‌های اساسی در روز‌های پایانی سال می‌شود که تبعات آن به اقتصاد خانوار‌ها فشار وارد می‌کند.

زارع تصریح کرد:اینکه سوداگران بازار ارز، به اهداف خود می‌رسند و مقابله جدی با فعالیت آن‌ها نمی‌شود، غیرقابل قبول است، بنابراین باید بانک مرکزی بصورت موثرتر بازار را کنترل کند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: بانک مرکزی باید با مدیریت موثر بازار ارز مانع از ایجاد گرانی در بازار‌ها شود و در صورت ادامه این وضعیت، نشست کمیسیون اقتصادی با حضور مسئولان اقتصادی کشور برای بررسی تحولات بازار ارز تشکیل می‌شود. 

خانه ملت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار