کد خبر:۶۶۵۳۷۸

جریمه دیرکردقبوض مالکان خودرو در صورت پرداخت تا پایان آذر ۹۷ بخشیده می‌شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی مقرر کردند اگر جریمه دیرکرد قبوض رانندگی مالکان خودرو تا پایان سال ۹۷ پرداخت شود، بخشوده می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز سه شنبه (۱۷ بهمن ماه ۹۶) در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه سال ۹۷ کل کشور، بند‌هایی از تبصره ۱۱ لایحه که مربوط به بخش درآمدی بود را به تصویب رساندند.

بر اساس بند (ه) تبصره ۱۱ لایحه بودجه،  ‌نیرو‌های مسلح مکلفند کمک هزینه مسکن کارکنان ساکن در خانه‌های سازمانی را از حقوق ماهانه آنان کسر و به حساب خزانه‌داری کل موضوع ردیف ۱۶۰۱۸۴ جدول شماره (۵) این قانون واریز کنند.

همچنین بر اساس بند (و) در صورت پرداخت و تسویه‌حساب قبوض جریمه‌های رانندگی توسط مالکان خودرو تا پایان آذرماه ۱۳۹۷، جریمه دیرکرد ناشی از عدم پرداخت تا پایان سال ۱۳۹۶ بخشیده می‌شود. مبلغ وصولی از این محل به حساب درآمد عمومی موضوع ردیف ۱۵۰۱۲۳ جدول شماره (۵) این قانون واریز می‌شود.

بند (ز) این تبصره نیز عنوان می‌کند مالیات ناشی از تجدید ارزیابی دارایی‌های شرکت پشتیبانی و نوسازی هلی‌کوپتر‌های ایران و قطعات موجود در انبار‌های این شرکت به نرخ صفر محاسبه شده و منابع حاصل از تجدید ارزیابی به حساب افزایش سرمایه دولت در این شرکت منظور می‌شود.
برچسب ها:
جریمه پلیس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار