آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۵۶۶۷
شمشادی در گفت‌وگو با دانشجو:

توجیه حضور آمریکا در منطقه جز با ادامه حیات داعش امکان‌پذیر نیست/ ایالات متحده تروریست‌پرور است

کارشناس مسائل منطقه گفت: عملیات‌های انتحاری که اخیرا در افغانستان شاهد آن بودیم و مسئولیت بیشتر آن‌ها را داعش به عهده گرفت موید این قصد پلید ...
حسن شمشادی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اعزام نیرو‌های داعش توسط آمریکا از عراق به افغانستان گفت: پروژه اصلی تشکیل داعش بنا بر اسناد غیرقابل انکار از سوی خود آمریکایی‌ها صورت گرفته و فعالیت‌های آن‌ها زیر نظر آمریکا بوده است.

وی افزود: بر این اساس یکی از اهداف آمریکا ایجاد جو عمومی و دادن مجوز به تروریست‌ها برای حضور در منطقه است که با اسلام هراسی و مقابله با مسلمانان مهیا شد.

شمشادی با بیان اینکه تروریست‌های داعش زمانی در عراق و سوریه آمدند و الان هم برای توجیه افکار عمومی نیاز به ظهور و تولد مجدد داعش در منطقه بود، گفت: بر این اساس آمریکا نیاز دارد تا این دشمن خودخوانده به حیات خود ادامه دهد و پیش از این نیز خبر‌هایی بود که با شکست داعش در عراق و سوریه تولد تازه در افغانستان پیدا کند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: عملیات‌های انتحاری که اخیرا در افغانستان شاهد آن بودیم و مسئولیت بیشتر آن‌ها را داعش به عهده گرفت موید این قصد پلید آمریکایی هاست.

وی با اشاره به اخبار موجود در خصوص جذب و تربیت داعش در افغانستان گفت: آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که از این مجرا‌ها امنیت جمهوری اسلامی را نیز مورد تهدید قرار دهند به دلیل آنکه مرز‌های شرقی و جنوب شرقی ایران به دلیل همسایگی با افغانستان ممکن است مورد تهدید واقع شود.

شمشادی ادامه داد: آمریکا هیچ گاه دوستدار ملت‌های منطقه نبوده است چه آن زمان که در عراق و سوریه داعش را دست نشانده قرار دادند و چه الان که نیرو‌های خود را به افغانستان جابه جا و در این منطقه تقویت می‌کنند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: تمام آن‌ها برای این است که نیرو‌های آن‌ها به هر بهانه‌ای در منطقه حضور داشته باشند و اهداف بلند مدت خود که از جمله آن فشار بر جمهوری اسلامی است را اجرا و عملیاتی کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار