آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۵۷۱۳

عبور تلفات آنفولانزا مرغی از مرز ۲۰ میلیون قطعه/ تامین نیاز کشور از طریق واردات تخم‌مرغ اشتباه و ناممکن است

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، گفت: تکیه کردن بر واردات تخم مرغ اشتباه است و کمتر کشوری وجود دارد که توانسته باشد تخم‌مرغ مورد نیاز خود را از کانال واردات تامین کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی ابراهیمی درخصوص افزایش مجدد قیمت تخم مرغ در بازار، اظهار داشت: زمانیکه گزارش تلفات ۱۴ هزار قطعه‌ای مرغ بر اثر آنفولانزای فوق حاد پردندگان را داشتیم شوکی بر تولید تخم مرغ وارد شد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی با بیان اینکه متاسفانه روند تلفات براثر شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان در کشور کنترل نشده است، گفت: گزارش‌های دریافتی حاکی از عبور میزان تلفات از ۲۰ میلیون قطعه هستند که باعث کاهش جمعیت مرغ تخم‌گذار شده است.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تخم مرغ محصولی نیست که بتوان آن را به راحتی وارد کرد و نیازمند تمهیدات خاصی است که قطعا افزایش قیمت را در پی دارد، ادامه داد: کمتر کشوری وجود دارد که توانسته باشد تخم‌مرغ مورد نیاز خود را از کانال واردات تامین کند، تکیه کردن بر واردات تخم مرغ اشتباه است و امکان ندارد.

وی با بیان اینکه مصرف تخم مرغ در بازار ایران بسیار خوب است، تصریح کرد: کشور‌های مانند ترکیه هر زمان شرایط را مناسب افزایش قیمت ببینند این کار را انجام می‌دهند و بازار‌های خود را از دست نمی‌دهند تا نیاز ما را تامین کنند، زیرا بازار ایران را به‌عنوان بازار دائمی نمی‌شناسند، چون ایران خود یک کشور تولیدکننده تخم‌مرغ بوده که بر اثر شیوع این بیماری دچار مشکل شده است.

نماینده مردم در مجلس دهم شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه جبران تلفات مرغ گوشتی بومی و صنعتی بسیار سخت است، عنوان کرد: باید اقدامات سریع و کارآمدی به‌کار گرفت تا این بیماری مهار شود، در غیر اینصورت بعد از گرانی تخم مرغ با شیوع این بیماری در واحد‌های تولیدی مرغ گوشتی شاهد گرانی گوشت مرغ می‌شویم. 


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار