آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۶۸۲۱

پناهگاه‌های ترامپ در زمان بروز جنگ هسته‌ای

وبسایت بی‌بی‌سی در مطلبی به این موضوع پرداخت که در صورت وقوع حمله هسته‌ای علیه آمریکا، دونالد ترامپ چه مکانی را برای پنهان شدن انتخاب خواهد کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو پایگاه اینترنتی شبکه بی بی سی در مطلبی نوشت: همه رؤسای جمهور آمریکا همیشه به پناهگاه‌هایی سری دسترسی داشته اند تا در صورت وقوع یک جنگ هسته ای، به آنجا فرار کنند؛ اما اگر چنین جنگی در زمان ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» رخ دهد، او به کجا خواهد رفت؟

به نوشته بی‌بی‌سی، در واقع ترامپ خیلی زود خود را به یک پناهگاه امن می‌رساند. او چندین پناهگاه در دسترس خود دارد. یکی از آن‌ها پناهگاهی است که در دهه ۱۹۵۰ در زیر کاخ سفید ساخته شد. یک پناهگاه دیگر هم در کوه‌های «بلو ریج» در ویرجینیا در منطقه آتلانتیک جنوبی آمریکا قرار دارد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که ترامپ یک پناهگاه زیرزمینی هم در عمارت اعیانی خود در مارالاگوی فلوریدا دارد. در باشگاه گلف ترامپ هم یک انبار، که پیشتر برای نگهداری بمب استفاده می‌شد، وجود دارد و در صورت وقوع حمله هسته‌ای رئیس جمهور آمریکا به آنجا هم می‌تواند پناه ببرد.

با وجود اینکه ترامپ می‌تواند از پناهگاه‌های زیادی برای در امان ماندن از حمله هسته‌ای استفاده کند؛ هیچ کدام از این‌ها نمی‌توانند از یک حمله مستقیم در امان بماند. هیچ پناهگاهی در مقابل انفجار و گرمای بسیار شدید دوام نخواهد آورد.

در واقع اگر رئیس جمهور آمریکا بتواند از حمله اولیه جان سالم به در ببرد، در آن زمان پناهگاه می‌تواند مفید باشد. از این طریق وی می‌تواند به پناهگاه خود برود و کشور را هدایت کند؛ حتی در صورتی که دیگر نقاط جهان در آتش بسوزد.

اما فقط رؤسای جمهور آمریکا نیستند که پناهگاه دارند. افراد دیگر هم برای خود پناهگاه‌هایی ساخته اند. یکی از این افراد «مارجوری مریوتر پست» است که عمارت اعیانی مارالاگو را برای خود ساخته بود. در دهه ۱۹۵۰ او نگران جنگ کُره بود و به همین دلیل پناهگاهی زیرزمینی و امن زیر عمارت مارالاگو ساخت. ترامپ در سال ۱۹۸۵ این عمارت را به همراه پناهگاه زیرزمینی اش خریداری کرد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که فقط رؤسای جمهور و تعدادی از مقامات بلندپایه دولت اجازه ورود به این پناهگاه‌ها را دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار