هيچ انگيزهاي برتر از خدمت به دانشگاه ندارم
سيدكريمي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در تبريز، در خصوص انگيزه قبول مسئوليت در دانشگاه گفت: به دليل آشنايي با سيستم دانشگاه و به دليل رشته تحصيليام كه كارشناسي ارشد مديريت آموزشي مي باشد اميدوارم بتوانم با مشكلات دانشگاه مقابله كنم، همچنين انگيزهاي برتر از خدمت براي جامعه و دانشگاه ندارم.
وي تشكيل كانون قرآن و عترت، بزرگداشت اعياد مذهبي و معنوي، احياي ستاد امر به معروف و نهي از منكر، توجه به توسعه و نشر اعتقاد مذهبي و اسلامي درميان دانشجويان را از مهمترين برنامههاي دانشگاه دانست.
رئيس دانشگاه پيام نور ميانه افزود: با توجه به اينكه قهرمان وزنه برداري كشور بودم و علاقه خاصي به ورزش دارم در زمينه ورزش، كميته شوراي ورزشي رابراي اولين بار هم در واحد خواهران و هم برادران تاسيس كرديم.
سيدكريمي درخصوص علت عدم وجود مقطع كارشناسي ارشد گفت: متاسفانه به دليل نبود اساتيدي با مدرك دكترا كه جذب دانشگاههاي كوچك نمي شوند، تا به حال مقطع كارشناسي ارشد در دانشگاه وجود نداشته ولي درصدد تاسيس اين مطقع در چند رشته در دانشگاه هستيم.
لازم به ذكر است، سيدكريمي 12 سال سابقه مسئوليت دارد كه ميتوان به مسئوليت آموزشي و حفاظت آزموني دانشگاه اشاره كرد./انتهاي پيام/