کد خبر:۶۶۷۲۰۲

کلید خانه‌های خالی در بنگاه‎ها/ دلالان جو بازار مسکن را بهم ریختند

عباس شوکتی کارشناس مسکن با اشاره به اتفاقات چند ماه اخیر در بازار مسکن اظهار کرد: از نیمه دوم امسال یک شوک به بازار مسکن وارد شد که کاذب بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کارشناس مسکن با بیان این‌که برخی کارشناسان به دلایلی آمار غیرواقعی از بازار مسکن ارائه می‌دهند، گفت: در صورت تداوم روند کنونی و کاهش قدرت خرید مردم، مسکن از سبد خانوار حذف خواهد شد.

عباس شوکتی در همایش سراسری انبوه‌سازان با اشاره به اتفاقات چند ماه اخیر در بازار مسکن اظهار کرد: از نیمه دوم امسال یک شوک به بازار مسکن وارد شد که کاذب بود.

وی با بیان این‌که هنوز هم در چنین فضایی به سر می‌بریم، تصریح کرد: بررسی روند افزایش قیمت مسکن نشان می‌دهد این یک کار سوداگرانه برای گران کردن حبابی واحد‌های مسکونی بوده است.

وی با بیان این‌که فعالان بازار تاکید می‌کنند ۵۰ تا ۶۰ درصد قیمت کنونی مسکن حباب است، تصریح کرد: متاسفانه عده‌ای از کارشناسان وابسته بخش مسکن عمدا آمار‌های غیرواقعی در خصوص رشد و رونق این بازار ارائه می‌أهند.

وی با تاکید بر این‌که هم‌اکنون رعرضه و تقاضا در بازار مسکن با یکدیگر تناسب ندارد و قیمت‌ها واقعی نیست، اظهار کرد: خریداران واقعی (مصرف‌کنندگان) به دلیل مقایسه قیمت کنونی مسکن با قیمت‌های نیمه اول سال، از ورود به بازار خودداری می‌کنند.

شوکتی بیان کرد: سزای گرانفروشان نخریدن است و به مردم توصیه می‌شود برای خرید دست نگه دارند تا بازار مسکن ثبات خود را به دست آورد.

وی با انتقاد از ادعای برخی در خصوص تاثیر گرانی ارز بر مصالح ساختمانی و به دنبال آن قیمت خانه گفت:‌گران شدن مصالح ساختمانی ربطی به قیمت ساختمان‌های چند سال ساخت ندارد.

وی با بیان این‌که دلار ۴۸۰۰ تومانی ۲ سال دیگر در بخش مسکن تاثیر می‌گذارد، افزود: متاسفانه در کنار فعالیت‌های سوداگرانه، برخی سازندگان نیز انتظار سود‌های ۱۰۰ تا ۱۵۰ درصدی از ساخت و ساز مسکن را دارند، این در حالی است که سود منطقی حدود ۳۰ درصد است.

وی با بیان این‌که سوداگران می‌خواهند " یک شبه راه ۱۰۰ ساله را بروند"، افزود: سوداگران و دلالان با برهم زدن وضعیت بازار مسکن نظام اقتصادی کشور را دچار مشکلات عدیده‌ای خواهند کرد.

کارشناس مسکن با بیان این‌که عدم ورود مصرف‌کنندگان به بازار مسکن باعث کاهش تقاضا و در نتیجه کاهش قیمت‌ها (رقابتی شدن) می‌شود، اظهار کرد: در صورت تداوم روند کنونی و کاهش قدرت خرید مردم، مسکن از سبد خانوار حذف خواهد شد. /
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۹
نرخ 50 برابری ربای بانکی نسبت به تمام دنیا راول کردین به خانه که از قدیم ودرتمام دنیا قیمتش همین است چسبیدی که گران شده
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار