آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۷۹۳۴
اظهارات عجیب یک مسئول دولتی؛

عامل مشکلات کشور مردم هستند!!

مهدی الیاسی معاون سیاستگذاری معاونت علمی فناوری رئیس جمهور، گفت: مهمترین عامل مشکلات کشور سبک زندگی عمومی مردم است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهدی الیاسی معاون سیاستگذاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری در همایش «مدیریت، توسعه و اشتغال» در دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اساساً اقتصاد ایران به دلیل ابتلا به بیماری مزمن، امکان ایجاد شغل برای ۴.۵ میلیون دانشجو را ندارد.

وی ادامه داد: در سبک زندگی فعلی ایرانی‌ها، نیاز به اشتغال پیشرفته وجود ندارد، وقتی هنوز راهکار ما برای حل آلودگی هوا، تعطیل کردن مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات است، دیگر نیازی به آموزش‌های دانشگاهی و اشتغال از طریق تحصیلات عالی نداریم.

معاون سیاستگذاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری افزود: در هیچ جای دنیا، دولت هر شب هفته زباله‌ها را جمع‌آوری نمی‌کند؛ معمولاً یک یا دو شب در هفته در کشور‌های پیشرفته زباله‌ها جمع‌آوری می‌شود، چرا که مردم از طریق کاهش تولید زباله و کاهش استفاده از کالا‌های مصرفی و سایر روش‌های تکنولوژیک، میزان زباله خود را کم کرده‌اند. همچنین در هیچ جای دنیا از آب شرب تصفیه شده برای باغبانی و شستشوی خودرو استفاده نمی‌شود؛ با این وضعیت دیگر نیازی به دانشگاه برای اشتغال نداریم. این در حالی است که در همه دنیا این‌گونه چالش‌ها، فرصت اشتغال ایجاد می‌کند.

الیاسی یادآور شد: ما جامعه مسئولی نیستیم، اگر جامعه مسئولی بودیم، تعداد زیادی شغل در راستای حفظ محیط‌زیست ایجاد می‌شد. در کشور‌های پیشرفته دنیا، صنعت دیگر اشتغال ایجاد نمی‌کند، چرا که تولید صنعتی، آلاینده‌ترین روش اشتغال در دنیاست.

وی با تأکید بر اینکه ظاهر حاکمان، باطن جامعه است، اظهار داشت: ما مشکل سبک زندگی داریم و تا زمانی که این مشکل حل نشود، مشکل اشتغال نیز حل نخواهد شد.

معاون سیاستگذاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری افزود: امسال وزارت صنعت، معدن و تجارت به این نتیجه رسید که مشکل خودرو با افزایش تعرفه واردات آن برطرف می‌شود، ولی بار‌ها این روش را آزموده‌ایم و هر بار هم با مشکل برخورده‌ایم. نیاز داریم که فریاد بزنیم «باید سبک مدیریت دولتی و سبک زندگی عمومی» را تغییر دهیم.

الیاسی خاطرنشان کرد: دانشگاهیان از اینکه نقش قهرمان تغییر را بازی کنند، می‌ترسند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۳
درست گفته البته به این صورت که مردم سطح فرهنگ شان امده پایین ودر رای دادن وانتخابات قادر به تشخیص نیستند وگرنه بی لیاقتها حاکم بر مناصب و مملکت داری نمی شدند تا طلای مملکت را به مس تبدیل کنند وادعا خروار خروار داشته باشندد برای احمق نمودن مردم
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸
دقیقا به جهت اینکه بی کفایت ها را برسر کار اورده اند وبه راحتی میگذارند بی لیاقتها سرشان را کلاه بگذارند واقتصاد مملکتشان را بر باد بدهند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار