آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۸۶۷۹
آخرین اخبار از سانحه هواپیما؛

۲ تیم عملیاتی امدادونجات در ارتفاع ۳۶۰۰ متری مستقر هستند

رئیس سازمان امدادونجات کشور گفت: شب گذشته با توجه به شرایط بسیار نامساعد جوی، امدادگران و کوهنوردان به کمپی که در ارتفاعات ۳۶۰۰ متری مستقر بود بازگشتند تا خطری آن‌ها را تهدید نکند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی سلیمی دقایقی پیش اظهار داشت: شب گذشته با توجه به شرایط بسیار نامساعد جوی، امدادگران و کوهنوردان به کمپی که در ارتفاعات ۳۶۰۰ متری مستقر بود بازگشتند تا خطری آن‌ها را تهدید نکند.

وی با بیان اینکه تیم‌های پشتیبان در پایین منطقه حضور دارند، افزود: در حال حاضر ۲ تیم در ارتفاع ۳۶۰۰ متری مستقر هستند و به محض بهبود شرایط جوی به عملیات جست‌وجوی پیکر جانباختگان ادامه خواهند داد.

رئیس سازمان امدادونجات تصریح کرد: با توجه به تصمیم ستاد بحران مقرر شد امروز به دلیل شرایط بسیار نامساعد جوی فعلاً عملیات جست‌وجو متوقف شود تا خطری امدادگران و کوهنوردان را تهدی نکند و امیدواریم وضعیت جوی مساعد شود تا امدادگران و کوهنوردان بتوانند کار انتقال و جست‌وجوی پیکر‌ها را از سر بگیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار