وزیر نیرو با بیان اینکه مؤثرترین و بزرگترین شیوه تأمین آب، مصرف صحیح آب موجود است و نباید توجه خود را تنها بر تامین آب های جدید بگذاریم گفت: باید هر چه زودتر از حالت یک جامعه بد مصرف در بخش آب و برق خارج شویم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رضا اردکانیان در حاشیه آیین کلنگزنی خط انتقال آب شرب کلان به پردیس گفت: موضوع بارورسازی ابرها موضوع در دست اجرا و مطالعه است و باید در طول زمان به درصد مطمئنی از تأثیر این شیوه بر افزایش منابع آب رسید.
وی ادامه داد:هر چند هر روش و شیوهای را مدنظر میگیریم، اما نباید فراموش کنیم که مؤثرترین و بزرگترین شیوه تأمین آب مصرف صحیح آب موجود است.
اردکانیان خاطر نشان کرد:اگر در یک قرارداد نانوشتهای همه ما توجه خود را بر تأمین آبهای جدید بگذاریم و از اینکه چگونه آب موجود را مصرف میکنیم غافل شویم اگر همه آبهای جدید هم جمع شوند مشکل ما را حل نخواهند کرد.
وی افزود: ما باید به شیوههای مصرف در بخش کشاورزی و سایر بخشها توجه کنیم و آن را مورد بازبینی قرار دهیم و باید الگوی کشت مناسب را انتخاب کنیم.
به گفته وی، باید در مناطقی که نباید کشتهای با آببری زیاد داشته باشیم توسعه کشت دهیم.
وزیر نیرو افزود: ما اگر به این روشها و شیوهها توجه نکنیم و راجع به آن صحبت نکنیم و آئینهای در مقابل خود قرار ندهیم که راجع به اینکه چگونه آب موجود را استفاده میکنیم همه طرحهای جدید آب مثل شیرین کردن آب شور دریا، باروری ابرها و آبهای ژرف مشکل ما را حل نخواهند کرد.
وزیر نیرو اضافه کرد: باید هر چه زودتر از حالت یک جامعه بد مصرف هم در بخش آب و هم برق خارج شویم و اگر به این سمت حرکت کنیم آن اطمینان و آرامش و پایداری برای ما فراهم خواهد بود.
وی گفت: البته همزمان وظیفه داریم که به همه روشهای تأمین آب جدید هم بپردازیم.
یکی نیست بگه ءخه احمق ، یه فکری به حال این کشاورزی بی رویه و از بین بردن آبهای زیر زمینی بکنید که سودشم فقط تو جیب شخص میره بدون هیچگونه مالیات و پول آب ،
تنها الگویی که تو این ۳۵ سال دیده ایم مبنی بر هشدار و در نتیجه افزایش تعرفه های مختلف است و لذا خواهشمند است هشدار را کنار بگذارید و مدیریت علمی انجام دهید.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.