به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، سعید زیباکلام در برنامهای تحت عنوان «بن بست فساد» که به همت دانشجویان انجمن اسلامی در دانشکده الهیات و معارف اسلامی فردوسی مشهد برگزار شد، بیان داشت: حضرت آقا فرمان 8 مادهای در دهم اردیبهشت سال 1380 صادر کردند، آیا مبارزه با مفاسد اقتصادی با صدور فرمان حل میشود؟! در امر مبارزه با فساد نباید تبعیضی صورت بگیرد و هیچ نهاد و دستگاهی نباید استثنا شود و هیچ کسی نباید خودش را از حسابکشی کنار بکشد.
زیباکلام ادامه داد: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل میشود و این فرمان خطاب به سران سه قوه است، در جلسه بهمن 1380 ستاد تصمیم میگیرند، شفافیت در دادرسی باید انجام و از تشریفات کاسته شود، در سال 83 بعد از 14 ماه وقفه در جلسات ستاد تصمیم گرفته میشود، باید به مردم اطلاعرسانی و گزارش شود و عبدالرضا ایزدپناه به عنوان سخنگوی ستاد معرفی میشود و از آن سال تا به امروز من و دستیارانم هیچ سرنخی از گزارشهای این ستاد و مدیران سازمانها پیدا کنیم، در هیچ رسانهای نتوانستیم گزارشی حتی در حد پستهای تلگرامی پیدا کنیم.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران اضافه کرد: 5 میلیارد بیتالمال را 5 میلیارد می خرند و دو تا قسط هم بیشتر نمیدهند، در شرایط خاصی چرخدندههای سران گیر میکند و پسر فلان شخص ذخیره نظام را میگیرند و میگویند، در قسمت خصوصی زندگی افراد دخالت شده است.
وی در ادامه با ابراز تاسف تاکید کرد: چرا به افرادی که نمیشناسید رای میدهید، چرا لیستی رای میدهید، با این رسانههای کپکی که داریم راجع به شرافت و درستی این افراد چه شناختی میدهند و فقط مالهکشی میکنند و انگیزههای آنها قدرتی است، لااقل در رای دادنها دوشرط را لحاظ کنیم، اول اینکه حداقل خودش سالم است و دوم در مقابل مفاسد، دزدیها، چپاول و غارتگریها سکوت نکند و داد بزند.
زیباکلام با تاکید بر اینکه شبکه رانتی و فساد هیچ مبنای فکری و فلسفی ندارد، خاطرنشان کرد: عدالت یک اندیشه ایجابی است و ما راه بسیار زیادی داریم تا به حقیقت و واقعیت عدالت برسیم.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه جریان عدالتخواهی ایجابی بوده و حداقل کار ما این است که جلوی ظلم و فساد را بگیریم، گفت: تنها راهکار برای این مفاسد نهادینه شده در نظام این است که تشکلهای دانشگاهی و حوزوی باید شعور و شرف بیشتر را در چنگ بگیرند و نهادهای مبارزهگری مطالبه گری و اعتراضی باید ایجاد شود.
وی در پایان با تاکید بر اینکه ما به عنوان جامعه دانشگاهی باید وظیفه دیدهبانی را انجام دهیم، اظهار داشت: همین یک قلم وام ازدواج را ببینید که در 6 سال چه بازی هایی سر آن درآمده است. چرا پیگیری نمی کنید؟! چرا اعتراض و مطالبه گری نمی کنید؟! باید امر به معروف و نهی از منکر را احیا کنیم و نسبت به این مسائل بیتفاوت نباشیم و سکوت نکنیم، باید همت کنیم و به میدان بیاییم.