
کد خبر:۶۶۹۲۵۶
قیمت مصوب شیرینی عید اعلام شد/ نظارت بازرسین اتحادیه بر قنادیها
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی با اعلام قیمت مصوب پنج نوع شیرینی ایام عید گفت: بازرسین اتحادیه بر واحدهای صنفی نظارت میکنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی بهرمند درباره وضعیت تولید شیرینی برای ایام عید اظهار کرد: طبق تمهیداتی که اتحادیه اندیشیده، واحدهای صنفی در حال تدارک و تولید شیرینی برای ایام عید هستند.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی با اشاره به افزایش قیمت اقلام مصرفی برای تهیه شیرینی افزود: علی رغم این افزایش قیمتها، قیمت شیرینی برای ایام عید افزایش نخواهد یافت.
وی با اشاره به نرخ مصوب شیرینی در واحدهای درجه یک گفت: نرخ مصوب و خالص فروشی هر کیلوگرم شیرینیتر ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان، هر کیلوگرم شیرینی زبان، برنجی و پاپیون ۱۸ هزار تومان، هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و کیک یزدی ۱۲ هزار تومان است.
بهرمند در پاسخ به این سئوال که مشتریان در صورت داشتن شکایات باید از چه طریقی اقدام کنند، خاطرنشان کرد: مردم میتوانند با تماس با سامانه ۱۲۴ یا با شماره ۶۶۹۴۴۴۹۹ و ۶۶۹۴۴۴۱۱ شکایت خود را اعلام کنند.
وی تعداد واحدهای قنادی مجوزدار در تهران را یکهزار و ۱۰۰ واحد عنوان کرد و گفت: همچنین ۲۵۰ واحد صنفی در حال طی کردن مراحل برای دریافت مجوز هستند.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی ادامه داد: علاوه بر ۳۰ بازرس که وظیفه نظارت بر واحدهای صنفی را بر عهده دارند هفت نفر دیگر هم به این افراد افزوده شدند تا نظارتها به نحو بهتری صورت گیرد.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی با اشاره به افزایش قیمت اقلام مصرفی برای تهیه شیرینی افزود: علی رغم این افزایش قیمتها، قیمت شیرینی برای ایام عید افزایش نخواهد یافت.
وی با اشاره به نرخ مصوب شیرینی در واحدهای درجه یک گفت: نرخ مصوب و خالص فروشی هر کیلوگرم شیرینیتر ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان، هر کیلوگرم شیرینی زبان، برنجی و پاپیون ۱۸ هزار تومان، هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و کیک یزدی ۱۲ هزار تومان است.
بهرمند در پاسخ به این سئوال که مشتریان در صورت داشتن شکایات باید از چه طریقی اقدام کنند، خاطرنشان کرد: مردم میتوانند با تماس با سامانه ۱۲۴ یا با شماره ۶۶۹۴۴۴۹۹ و ۶۶۹۴۴۴۱۱ شکایت خود را اعلام کنند.
وی تعداد واحدهای قنادی مجوزدار در تهران را یکهزار و ۱۰۰ واحد عنوان کرد و گفت: همچنین ۲۵۰ واحد صنفی در حال طی کردن مراحل برای دریافت مجوز هستند.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی ادامه داد: علاوه بر ۳۰ بازرس که وظیفه نظارت بر واحدهای صنفی را بر عهده دارند هفت نفر دیگر هم به این افراد افزوده شدند تا نظارتها به نحو بهتری صورت گیرد.
میزان
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.