معاون بهداشت، امداد و درمان آموزش پزشکی سپاه از برگزاری ششمین آیین اعطای جایزه ملی شهید رهنمون و هشتمین کنگره علمی طب رزم با حضور مسئولان کشوری و لشکری حوزه بهداشت و درمان خبر داد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو سردار احمد عبداللهی معاون بهداشت، امداد و درمان آموزش پزشکی سپاه صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری ششمین آیین اعطای جایزه ملی شهید دکتر محمدعلی رهنمون اظهار داشت: این آیین دهم اسفند سال جاری در اردوگاه شهید باکری خرمشهر با حضور مسئولان کشوری و لشکری برگزار خواهد شد.
وی افزود: نام شهید محمد علی رهنمون سمبل و الگوی همه پزشکان دوران دفاع مقدس است. شهید محمد علی رهنمون رئیس بیمارستان خاتم الانبیا در عملیات خیبر سال ۶۲ به درجه رفیع شهادت نایل آمد از این رو نام زیبای این شهید والا مقام را برای این آیین ملی در نظر گرفته ایم.
عبداللهی تصریح کرد: آیین جایزه ملی شهید دکتر محمد علی رهنمون با مشارکت همه بخشهای سلامت از جمله وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی کشور، اعضای کمیسیون بهداشت مجلس، روسای دانشگاهها برگزار خواهد شد این کار تقریبا از سال ۱۳۹۰ انجام شده و دارای یک هیئت امنا است که رئیس هیئت امنا رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بوده و اعضای این هیئت را وزیر بهداشت و درمان، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس و چند تن از فرهیختگان و پیشکسوتان عرصه بهداشت و درمان، مسئولان بهداری ارتش و سپاه و نیروهای مسلح و هم چنین رئیس فرهنگستان علوم پزشکی تشکیل میدهند.
معاون بهداشت و درمان سپاه با بیان اینکه همه ساله منتخبین اعضای جایزه ملی شهید رهنمون در این هیئت امنا مطرح میشوند در خصوص شاخصهای در نظر گرفته شده برای اعطای جوایز به افراد حاضر در این آیین گفت: ۵ گروه پزشکان شهید، فرماندهان بهداری شهید، تعدادی از دانشجویان گروه پزشکی شهید، تعدادی از شهدای پرستار، بهیار، امدادگر، راننده آمبولانس و فرهیختگان را برای اعطای جوایز در نظر گرفته ایم که از خانواده این بزرگواران تجلیل و تقدیر صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به برگزاری کنگره علمی طب رزم خاطر نشان کرد: روز چهارشنبه ۹ اسفند ماه نیز کنگره علمی طب رزم در بیمارستان صحرایی علی ابن ابی طالب که یکی از بیمارستانهای دفاع مقدس است برگزار میشود.
عبداللهی با بیان اینکه هدف از برگزاری این کنگره و آیین ملی ترویج فرهنگ دفاع مقدس و زنده نگه داشتن خاطرات آن دوران است خاطر نشان کرد: جمعی از دانشجویان پزشکی رزیدنتها دستیاران به عنوان افرادی که تجربه پیشکسوتان خود را در عرصههای پزشکی به ویژه جامعه جراحی میتوانند انتقال دهند در این کنگره حضور دارند هم چنین در این کنگره میزگردهایی، چون میز گرد اقدامات پیش بیمارستانی، امداد و نجات، انتقال مجروحان و یک میزگرد اختصاصی برای انتقال تجربیات متخصصین و جراحانی که در جبهه مقاومت حضور داشتند را برگزار خواهیم کرد.