آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۵۳۲

هشدار مسکو درباره تشدید تحریم‌های آمریکا علیه کره شمالی

معاون وزیر خارجه روسیه در خصوص تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی در شرایطی که چشم‌انداز مثبتی برای گفت‌وگوی میان دو کشور کره شمالی و جنوبی به وجود آمده است، هشدار داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز دوشنبه (امروز) درباره تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی در میان چشم‌انداز‌های تسریع گفت‌وگو میان «پیونگ‌یانگ» و «سئول» ابراز نگرانی کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری تاس، ریابکوف تصریح کرد: «ما نگرانیم که در میان چشم‌انداز‌های به وجود آمده از تسریع گفت‌وگو میان پیونگ‌یانگ و سئول، آمریکا اقدام جدیدی را در جهت افزایش فشار به کره شمالی در پیش گرفت».

وی ادامه داد: «تحریم‌های اعلام شده آمریکا شامل مجموعه کاملی از جنبه‌های هشدار دهنده و دردسرساز می‌شود».

معاون وزیر خارجه روسیه تصریح کرد که این نگرانی وجود دارد که آمریکا به طور یکجانبه اقداماتی را برای بازرسی محموله‌های مشکوک انجام دهد.

وی ادامه داد: «این در تضاد با تفاهمنامه‌ای است که پیشتر محقق شد و شامل طرح امنیت تکثیر (PSI) می‌شود که ما نیز در آن مشارکت کرده‌ایم».

اظهارات ریابکوف در حالی مطرح شده است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه هفته گذشته در سخنانی در دومین روز کنفرانس بزرگ سالانه محافظه کاران آمریکا، اعلام کرد که به زودی مجموعه تحریم‌های جدیدی را علیه کره شمالی اعمال خواهد کرد.

وی ادامه داد: «وزارت خزانه داری به زودی اقدامات جدیدی را برای قطع بیشتر منابع درآمدی و سوختی که رژیم (پیونگ یانگ) برای تامین بودجه برنامه هسته‌ای اش و حفظ ارتش می‌کند، در پیش خواهد گرفت.»

دقایقی پس از پایان سخنرانی رئیس‌جمهور آمریکا، وزارت خزانه‌داری این کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که «یک نفر، ۲۷ شرکت و ۲۸ کشتی» کره شمالی را تحت تحریم قرار داده است.

واشنگتن در حالی به دنبال تحت فشار قرار دادن کره شمالی است که یکی از مقامات کره جنوبی اخیراً در کنفرانسی خبری گفت: «در شرایط دشوار فعلی ما تصمیم گرفته‌ایم بر صلح و بهبود مناسبات بین دو کره تمرکز کنیم که گفت‌وگو در آن نقش مهمی دارد».
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار