کد خبر:۶۶۹۵۳۴
سردار عبداللهی عنوان کرد

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی سپاه در عراق، سوریه و میانمار/ ساخت ۶ بیمارستان صحرایی برای مردم زلزله زده کرمانشاه

معاون بهداشت و درمان سپاه گفت: ما معمولا توانمندی برای امدادرسانی در خارج از کشور را داریم. زمانی که مدافعان حرم در جبهه مقاومت از ما درخواست کمک کردند ...
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار احمد عبداللهی، معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی سپاه صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به سیر پیشرفت اقدامات سپاه در کشور اظهار داشت: با افتخار می‌توانیم بگوییم که امروز سپاه در حوزه بهداشت و درمان پیشرفت‌های چشمگیر و تحسین برانگیزی داشته است. پیش از انقلاب اسلامی تمام شهر‌های ما مملو از پزشکان هندی، بنگلادشی و امثالهم بود و این در حالی است که امروز مفهومی تحت عنوان توریست درمانی در کشور داریم.

عبداللهی افزود: توریست درمانی به این معنا که در مقایسه با سی چهل سال گذشته امروز از واردکننده پزشک به صادرکننده تکنولوژی پزشکی و نیروی انسانی متخصص تبدیل شده ایم که این‌ها نشان دهنده رشد و پیشرفت حوزه بهداشت و درمانی سپاه است.

وی با اشاره به برخی از اقدامات چشمگیر سپاه در حوزه بهداشت و درمان یادآور شد: امروز در بیمارستان‌های مدرن سپاه اقداماتی، چون پیوند اعضا را داریم در برخی از بخش‌ها نیز منحصربفرد هستیم به طور مثال در حوزه درمان گاز‌های شیمیایی به قطب شیمیایی در کشور تبدیل شده ایم و در تشخیص اجساد از طریق شناسایی DNA افراد نوعی قطب این حوزه به شمار می‌رویم. در حادثه اخیر سقوط هواپیمای آسمان نیز کار شناسایی قطعات جنازه‌ها در مجموعه سپاه و با مشارکت پزشکی قانونی صورت می‌گیرد. همچنین شناسایی اجساد شهدای هشت سال دفاع مقدس تماما در مجموعه بهداشتی درمانی سپاه انجام می‌شود.

معاون بهداشت سپاه در بخش دیگری از سخنانش بیان داشت: نیرو‌های بهداشتی و درمانی سپاه همه ساله در حاشیه‌ترین نقاط کشور، مکان‌هایی که تاکنون مردم آن مناطق پزشک ندیده اند حضور می‌یابد و کار خدمات رسانی که میلیارد‌ها تومان هزینه در بردارد را انجام می‌دهد. در واقع این امور نوعی تمرین تاکتیکی برای ما محسوب می‌شود که در مواقع بحران آمادگی لازم داشته باشیم.

عبداللهی با اشاره به اقدامات سپاه در زلزله کرمانشاه گفت: در زلزله کرمانشاه اولین واحد‌های امدادی و درمانی که وارد این مناطق شد واحد درمانی سپاه و ارتش بود. زلزله ساعت ۲۱:۲۰ رخ داد و سپاه ساعت ۲۲ سامانه‌های بیمارستان صحرایی خود از غرب کشور را به سمت مناطق زلزله زده حرکت داد به نحوی که از ساعت ۶ صبح بیمارستان صحرایی سپاه دایر شده بود.

به گفته عبداللهی سپاه تاکنون ۶ بیمارستان صحرایی برای اقدامات خدمات رسانی به مردم زلزله زده کرمانشاه را دایر کرده است.

معاون بهداشت سپاه همچنین در خصوص اقدامات بهداشتی و درمانی سپاه پاسداران در خارج از مرز‌های کشور گفت: ما معمولا توانمندی برای امدادرسانی در خارج از کشور را داریم به طور مثال زمانی که مدافعان حرم در جبهه مقاومت از ما درخواست کمک کردند ما نیز به لحاظ کمک‌های پزشکی در آنجا حضور فعال و مثمرثمری داشتیم و این اقدامات متناسب با محیط جنگی حاکم بر شهر‌های درگیر جنگ کشور‌های سوریه و عراق صورت گرفت و بر همین اساس جان هزاران مجروح جبهه مقاومت را نجات دادیم.

عبداللهی با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان در جبهه مقاومت چندین شهید تقدیم کرده ایم، شهیدان قاسمی و احمدی را از جمله شهدای تقدیم شده در این راه برشمرد.

وی ادامه داد: ما همچنین در میانمار و زلزله چند سال پیش پاکستان حضور داشته و اقدامات خدمات رسانی را انجام دادیم.

عبداللهی با بیان اینکه به طور کلی جامعه پزشکی یک جامعه فداکار و ایثارگر است، تصریح کرد: کتاب پزشک پرواز که کمتر از یک ماه پیش رونمایی شد خاطرات پزشک گمنام و والامقام و استاد تمام دانشگاه شهید خرسندی است که قریب به دو سه سال در جبهه حضور داشته است.

وی با بیان اینکه حوزه بهداشتی و درمانی سپاه متناسب با تهدیدات بروزرسانی شده و اقدامات خود را انجام می‌دهد، تاکید کرد: سامانه‌های بهداشتی و درمانی ما پیشرفت و در برابر حملات احتمالی مقاوم است.

معاون بهداشت سپاه در خصوص برنامه‌های پزشکی سپاه در ایام نوروز در مناطق زلزله زده کرمانشاه گفت: ما همواره آمادگی خدمت رسانی در این مناطق را داشته و داریم، اما در حال حاضر شرایط مناطق زلزله زده همچون روز‌های اول بحرانی نیست، اما در هر صورت سپاه تمهیدات لازم را برای ارائه خدمات پزشکی در این مناطق در ایام نوروز خواهد داشت.

عبداللهی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای تحت پوشش قرار دادن بیماران پروانه‌ای موسوم به‌ای بی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه باید بیماران پروانه‌ای مانند سایر بیماران صعب العلاج تحت پوشش درمانی قرار می‌گرفتند ما با رایزنی که با رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس داشتیم این موضوع را در بستر و مجرای قانونی خود قرار دادیم.

وی در پایان با بیان اینکه ما در سپاه در حال درمان برخی از این بیماران هستیم، خاطرنشان کرد: بر اساس تصمیمات اخذ شده دولت مکلف شد که بیماران‌ای بی را تحت پوشش درمانی قرار دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار