آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۷۲۶
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد

توضیحات فراهانی در خصوص محرومیت ۵ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

معاون فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص محرومیت ۵ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دلیل اعتراض به مشکلات صنفی توضیحاتی را ارایه داد.

فراهانی، معاون فرهنگی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص محرومیت ۵ دانشجوی شهید بهشتی به دلیل اعتراض به موضوعات صنفی گفت: رای شورای انضباطی سه مرحله‌ای صادر می‌شود، رای بدوی تجدید نظر و شورای مرکزی وزارت خانه و اگر اعتراض شود به این رای‌ها رسیدگی می‌شود.

وی افزود: اختیار برخی از حکم‌ها در حیطه دانشگاه نیست و برای تایید به شورای نظارت مرکزی ارسال می‌شود که این پرونده‌ها مربوط به اشخاص است؛ اما وقتی با حکم‌ها مخالفت می‌شود شورای مرکزی به آن رسیدگی می‌کند.

فراهانی اضافه کرد: این پرونده‌ها در نوبت قرار می‌گیرند و زمان تشکیل جلسه آن به معاونت فرهنگی ابلاغ می‌شود. بیش از ۶۰ دانشگاه علوم پزشکی داریم که پرونده‌های انضباطی شان اگر به نتیجه نرسد به شورای انضباطی مرکزی ارسال می‌شود.

معاون فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه اطلاعی از حکم صادره از سوی دانشگاه ندارد، گفت: باید این موضوع در دستور کار شورای مرکزی قرار بگیرد و پس از بررسی رای صادر می‌شود.

وی ادامه داد: جلسه شورای نظارت مرکزی احتمالا در ابتدای سال ۹۷ تشکیل خواهد شد و این موضوع نیز در همین جلسه بررسی می‌شود.

فراهانی خاطرنشان کرد: اگر این رای که صادر شده در صلاحیت دانشگاه باشد اگر تجدیدنظر حکم دهد قطعی است؛ اما اگر در صلاحیت دانشگاه نباشد و اعتراضی به این رای باشد تا زمان صدور رای شورای مرکزی قابلیت اجرا ندارد و پس از صدور رای اجرا خواهد شد. مواردی هم که در اختیار دانشگاه نیست فقط نظرش را به شورای مرکزی اعلام می‌کند و نیاز به تایید این شورا دارد بنابراین این رایی که دانشگاه صادر کرده قطعی نیست و باید شورا آن را تایید کند.
 
لازم به ذکر است، 5 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دلیل اعتراض به مشکلات صنفی به کمیته انضباطی دانشگاه معرفی شدند که بر اساس تصمیم کمیته انضباطی دانشگاه این دانشجویان دو سال از تحصیل محروم شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار