کد خبر:۶۷۰۰۷۹
مهرجو در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

کلاس‌هایی در دانشگاه‌ها برای تحلیل سخنان مقام معظم رهبری باید تشکیل شود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: پس از سخنرانی رهبر انقلاب باید کلاس هایی در دانشگاه ها تشکیل شود و در آن از یک استاد یا دانشجوی آگاه دعوت شود تا برای دانشجویان سخنان رهبری را تحلیل کنند.

نیما مهرجو، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: سخنان مقام معظم رهبری نیاز به تجزیه و تحلیل دارد و یک فرد مطلع باید آن را تحلیل و بیانات را به مسائل روز جامعه ربط دهد تا برای دیگران ملموس تر شود.

مهرجو تصریح کرد: امروزه سخنان رهبر انقلاب اسلامی توسط دستگاه های اجرایی اجرا نمی شود و رغبت دانشجویان به دنبال کردن سخنان رهبری کم شده است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل مطرح کرد: در زمان امام (ره) نه فقط دانشجویان بلکه تمام افراد جامعه دنبال کننده سخنان ایشان بودند تا ببینند امام خمینی چه می گویند؛ زیرا در آن زمان تمام مسئولان، گوش به فرمان امام بوده اند.

وی افزود: پس از سخنرانی رهبر انقلاب باید کلاس هایی در دانشگاه ها تشکیل شود و در آن از یک استاد یا دانشجوی آگاه دعوت شود تا برای دانشجویان سخنان رهبری را تحلیل کنند.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: می توان قبل از تحلیل، از دانشجویان خواست که نظرات و تحلیل های شخصی خود را نسبت به بیانات رهبر معظم انقلاب بیان کنند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار