آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۱۲۹۸

کره جنوبی ۲۰۰ هزاردلار کمک نقدی و ۱۰۰ هزاردلار کمک غیرنقدی به زلزله زدگان کرمانشاه کمک کرد

کره جنوبی ۲۰۰ هزار دلار به صورت نقدی و ۱۰۰ هزار دلار در قالب چادر به زلزله زدگان کرمانشاه کمک کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کیم سونگ هو سفیر کره جنوبی در تهران، با محمود محمدی‌نسب دبیرکل جمعیت هلال احمر به منظور افزایش مناسبات فرهنگی و همکاری‌های بشردوستانه در ساختمان صلح هلال احمر دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار سفیر کره‌جنوبی تعدادی چادر زمستانی به ارزش ۱۰۰ هزار دلار و همچنین ۲۰۰ هزار دلار کمک نقدی برای کمک به آسیب‌دیدگان زلزله کرمانشاه به جمعیت هلال احمر اهداء کرد.

کیم سونگ هو در دیدار با دبیرکل جمعیت هلال احمر خواستار افزایش همکار‌های فرهنگی و بشردوستانه شد.

دبیرکل جمعیت هلال احمر ایران نیز با استقبال از این موضوع، محمد شهاب‌الدین محمدی عراقی معاون امور بین الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر را به عنوان نماینده برای تعریف پروژه‌های بشردوستانه در قالب تنظیم تفاهم‌نامه همکاری معرفی کرد و کنسول سفارت کره‌جنوبی در تهران هم به‌عنوان نماینده کره‌جنوبی معرفی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار