رویا بخشیزاده، دبیر ستاد فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاههای خراسان رضوی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص معرفی این ستاد اظهار کرد: ستاد احیاء و هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاههای استان از سال ۹۳ با هدف توسعه، تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآن در میان دانشجویان و دانشگاهیان تاسیس شد.
بخشیزاده با اعلام اینکه این ستاد سه وظیفه مهم هدایت، حمایت و نظارت را عهده دار است، گفت: اولویت کار ستاد احیاء کانونهای قرآن و عترت دانشگاهها است؛ ستاد احیاء با برپایی جلسات درصدد القاء روحیه خود باوری به دانشجویان است تا فعالیتهای قرآنی دانشگاه را تقویت کنند.
دبیر ستاد فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاههای خراسان رضوی با بیان اینکه تلاش شده حمایت از فعالیتهای قرآنی دانشگاهها معنوی باشد، افزود: ستاد احیاء با توجه به ارتباطهای موثری که داراست مشکلات و مسائل پیش روی فعالیتهای قرآنی را مرتفع کرده و درصدد تقویت امور بر میآید.
وی تصریح کرد: مسئولین دانشگاهها و دانشجویان دو رکن اساسی در فعالیتهای قرآنی هستند که اگر این دو کارکرد ضعیفی داشته باشند، احیاء و تقویت فعالیتهای فرهنگی محقق نمیشود.
بخشی زاده اعلام کرد: اولویت کار نظارت بر فعالیتهای قرآنی است، اگرچه در مراسمات به قرآن پرداخته میشود ولی آنچه که به فراموشی سپرده شده قرآن و فعالیتهای قرآنی است.
دبیر ستاد فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاههای خراسان رضوی گفت: از سه منبع دریافت گزارشات از دانشگاهها، گزارشهایی که ناظرین در بازدید از کانونهای قرآن و عترت ارائه میدهند و فرمهای ارزیابی، فعالیتهای دانشگاهها را رتبه بندی کرده و از دانشگاههای برتر تقدیر به عمل میآوریم.
وی بیان کرد: فعالیتهای قرآنی در دانشگاههای بزرگ استان چشمگیر و موفق نیست چرا که دانشجویان را در این مسیر هدایت نمیکنند و تنها به دستورالعملها بسنده میکنند.
بخشی زاده گفت: برخلاف دانشگاههای مطرح و بزرگ در استان، برخی مراکز علمی و کاربردی و موسسات غیر انتفاعی حمایتهای شایستهای از دانشجویانی که در مسیر فعالیتهای قرآن و عترت قرار میگیرند، دارد از همین رو رتبه فعالیتهای قرآنی در موسسات غیر انتفاعی بالاتر از دانشگاهها است.