دلمان به کدام امکانات خوش باشد؟ وایفایی که سرعتش از لاک پشت کندتر است یا آب تلخ آب سردکن یا کیفیت و کمیت بالای غذا یا ...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معصومه شمسینی؛ موضوعات صنفی در دانشگاهها یکی از دغدغههای دانشجویان است و همواره نسبت به برخی از مسائل صنفی دانشگاه شکایت دارند، خوابگاههای دانشجویی با وجود امکانات ناچیز دارای شهریههای هستند که دانشجویان ملتزم به پرداخت آن هستند.
یکی از دانشجویان دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان با انتقاد از التزام در پرداخت هزینه خوابگاه نزدیک ایام عید، به خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: مسئولان دانشگاه میگویند که باید حتما پول خوابگاه را قبل از عید بپردازید و اصلا هم درک نمیکند نزدیک عید واقعا سخت است.
وایفایی که سرعتش از لاک پشت کندتر است
وی میگوید که به دلیل اینکه هزینهها به حساب صندوق رفاه نمیرود مشکلات زیادی پیش میآید از جمله اینکه نمیتوان کولر را سرویس کرد یا جاروبرقی خرید، کیفیت غذا را افزایش داد اینکه تا وقتی پول خوابگاه پرداخته نشودT نباید کلید اتاق به دانشجو داده شود یعنی به ما لطف کردند؟!
این دانشجو در ادامه گلایه اش از پرداخت شهریه، گفت: تا به الان که هر ترم پول خوابگاه را به موقع پرداخت کردیم هیچکدام از این موردها بهتر نشد هیچ بدتر هم شده! واقعا ما باید دلمان را به کدام یکی از امکاناتی که دادند خوش باشد؟ وایفایی که سرعتش از لاک پشت کندتر است یا آب تلخ آب سردکن و یا کیفیت و کمیت بالای غذا و یا کولری که از بوی بد گرد و خاکش ترجیح میدهی از گرما آب شوی ، اما روشن نشود ...
قعا ما باید دلمان را به کدام یکی از امکاناتی که دادند خوش باشد؟ وایفایی که سرعتش از لاک پشت کندتر است یا آب تلخ آب سردکن و یاکیفیت و کمیت بالای غذا و یا کولری که از بوی بد گرد وخاکش ترجیح میدهی از گرما آب شوی، اما روشن نشود ...
دلیل قفل شدن کارت تغذیه دانشجویان
امان از روزی که دانشجو شهریه خوابگاه را پرداخت نکند تازه آن وقت است که مسئولان دانشگاه برای فشار مجبور هستند که کارت تغذیه دانشجو را هم قفل کنند، این دانشجوی شاکیمیگوید که هنوز منتظر ارائه مستندات قانونی اقدامات معاونت دانشجویی در قفل کارت غذا و اجبار به پرداخت هزینه خوابگاه هستیم.
صحبتهای این دانشجو با خبرنگار ما به پایان رسید؛ اما پس از آن آهی کشید و ناامیدانه گفت: مسئولین که دانشجو را درک نمیکنند این پیامها که هیچ حتی گزارش شما هم فکر نمیکنم تاثیرگذار باشد.
اما خبرنگار خبرگزاری دانشج در جهت بررسی مشکل این دانشجو با حمزه ایزدی، معاون امور دانشجویی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان گفتوگویی انجام داد و در رابطه با مشکل دانشجویان در پرداخت شهریه خوابگاهها پرسید.
۲ ماه به دانشجویان فرصت دادیم
معاون امور دانشجویی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان در پاسخ به خبرنگار ما گفت: بر اساس بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان دانشجو باید پول خوابگاه را در لحظه ورود بدهد؛ اما الان نزدیک 2 ماه میگذارد که دانشجو پول خوایگاه نمیدهد. اگر هم هزینه خوابگاه را الان دریافت نکنیم، هیچ وقت نمیتوانیم دریافت کنیم. از شروع ترم جدید تا الان ۲ ماه به دانشجو فرصت دادهایم. صندوق رفاه طرف حسابش دانشگاه است و هزینه خوابگاهها وارد حساب صندوق رفاه میشود و درصدی به دانشگاه بر میگردد که به دانشجو وام داده میشود.
وی در رابطه با قفل شدن کارت تغذیه به دلیل عدم پرداخت شهریه خوابگاه، گفت: کارت تغذیه به این دلیل قطع شد که دانشجو به ما مراجعه کند، به دانشجو گفتیم بیاید، که مشکل خود را ما در میان بگذارد، پول شهریه و تغذیه دانشگاه را باید پرداخت کرد؛ زیرا پول بیتالمال است و ما حق دخل و تصرف در آن نداریم.
خبرنگار خبرگزاری دانشجو از این مسئول دانشگاه، ولی عصر (عج) در رابطه با علت قطع کارت تغذیه دانشجویانی که پول خوابگاه را ندادند، پرسید و معاون امور دانشجویی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در پاسخ گفت: شما راهکار دیگری سراغ دارید؟ با وجود اطلاعیه و نصب بنر و کانالها اینکه بارهار اعلام کردیم که دانشجو خواهشا لطف کنید هزینهها را پرداخت کنید.
دانشجو بیا پیش من، مشکلت را بگو!
اما ایزدی به بیان راهکار دانشگاه برای این گونه مواقع نیز پاسخ داد و افزود: راهکاری وجود دارد اینکه دانشجو بیا، دانشجو بیا پیش من، مشکلت را بگو، اگر توانایی پرداخت شهریه را نداری، صندوق خیریه در دانشگاه هست؛ اما اگر میتوانی نباید به قانون بیاحترامی کرد و نباید بر اساس منافع قانون را اجرا کرد، ما مجری قانون هستم هزینه خوابگاه صرف تعمیر وسایل خوابگاه میشود و به جیب دولت یا دانشگاه نمیرود.