۱۸۰۰ دانشجوی لرستانی با ۵ کاروان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۴۶۳
مسئول بسیج دانشجویی استان لرستان:

۱۸۰۰ دانشجوی لرستانی با ۵ کاروان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند

مسئول بسیج دانشجویی استان لرستان گفت: ۱۸۰۰ دانشجوی لرستانی با ۵ کاروان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.

۱۸۰۰ دانشجوی لرستانی با ۵ کاروان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند

محمدی، مسئول بسیج دانشجویی استان لرستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص اعزام دانشجویان به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس گفت: هشت سال دفاع مقدس، برگ زرینی درتاریخ این سرزمین کهن و مردم مسلمان وانقلابی است .رهبرومولایمان مقام معظم رهبری نیز گرامیداشت یاد و خاطره این حماسه‌ها و فداکاری‌ها وهمچنین جلوگیری از به فراموشی سپرده شدن رشادت‌های هشت سال دفاع مقدس راکمتر از شهادت نمی‌دانند.

محمدی در ادامه افزود: قرارگاه شهید علم الهدی دانشجویی استان لرستان با هدف تحکیم هویت ملی و دینی و تقویت روحیه خودباوری و گسترش فرهنگ ایثار، جهاد، شهادت، مقاومت و معرفی شهدا به عنوان الگوی ماندگار و معرفی آنان به قشر نخبه دانشجو، تعداد ۱۸۰۰ نفر از دانشجویان تمامی دانشگاه‌های استان را در قالب ۵ کاروان (۲ کاروان برادر،۳ کاروان خواهر) به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس دراستان خوزستان اعزام کرد.

مسئول بسیج دانشجویی استان لرستان در ادامه افزود: دانشجویان از یادمان‌های عملیات والفجر ۸، نهر خین، شلمچه، طلاییه، هویزه، فکه ومعراج شهدای اهواز بازدید وزیارت به عمل آوردند.

در کنار دانشجویان عزیز روحانیون و راویان توانمند نیز حضور داشته و دانشجویان از برنامه‌های متعدد و متنوع فرهنگی و معنوی استفاده کردند.
پربازدیدترین آخرین اخبار