تشکيل شوراي ارتقاي کيفيت در دانشگاه آزاد نيشابور
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۸۷

تشکيل شوراي ارتقاي کيفيت در دانشگاه آزاد نيشابور

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نيشابور گفت:‌ شوراي ارتقاي کيفيت با هدف ارتقاي سطح کيفي فعاليت هاي آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي نيشابور در اين واحد دانشگاهي تشکيل شد.

دکتر عليرضا متولي زاده در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در مشهد، گفت: در اين شورا که از ابتداي سال جاري تشکيل شده، اعضاي هيئت علمي و دانشجويان نخبه و ممتاز اين دانشگاه عضويت دارند.

وي با بيان اين که جلساتي در همين ارتباط با حضور اعضاي هيئت علمي دانشگاه در طول ايام هفته، هر بار با حضور تعداد محدودي از اساتيد تشکيل مي شود، اظهار داشت: به طور حتم در اين جلسات مي توان با برقراري يک ارتباط دو سويه، ديدگاه هاي اساتيد دانشگاه را در مورد مسائل مختلف جويا شد و با آنها به گفت و پرداخت.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نيشابور ضافه کرد: همچنين جلسات مشابهي در همين ارتباط با دانشجويان نخبه و ممتاز و حتي مشروطي دانشگاه تشکيل مي شوتا نظرات آنان نيز در خصوص فعاليت دانشگاه در بخش هاي مختلف گرفته شود.

متولي زاده با اذعان به اين که در قالب تشکيل شوراي ارتقاي کيفيت، گروه ارتقاي کيفت آموزشي هر يک از گروه هاي آموزشي دانشگاه نيز تشکيل مي شود، گفت: از اين طريق کيفيت آموزشي هر يک از گروهها به طور جدي مورد برسي قرار گرفته و راهکارهاي سازنده براي بهبود نقايص احتمالي در شيوه آموزش ارائه مي شود.

وي يادآور شد: قطعاً اين جلسات در ارتقاي سطح کيفي فعاليت هاي دانشگاه در بخش هاي مختلف تأثيرگذار خواهد بود و موجب خواهد شد تا نقاط ضعف و قوت هر بخش، به طور کامل شناسايي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار