آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۳۳۳۲

آماده‌باش نیم میلیونی پلیس در رزمایش ترافیک ۹۷

رئیس پلیس راهور ناجا به رزمایش بزرگ ترافیکی و خدمات سفر نوروز ۹۷ پرداخت و گفت: نیم میلیون نفر از مأموران پلیس و نیرو‌های خدماتی و امدادی به صحنه آمده‌اند تا بتوانند در مدیریت طرح نوروزی به مردم خدمت کنند.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار تقی مهری رئیس پلیس راهور ناجا در رزمایش بزرگ ترافیکی و خدمات سفر به همدلی و همبستگی همه دستگاه‌های خدماتی، امدادی و انتظامی اشاره کرد و گفت: طرح ویژه ترافیکی نوروز ۹۷ از فردا ۲۷ اسفند ۹۶ تا ۱۵ فروردین ۹۷ در سراسر کشور به مرحله اجرا درخواهد آمد.

رئیس پلیس راهوار ناجا به برنامه‌ریزی و به کارگیری تمام امکانات پلیس راهور چه در حوزه درون و برون شهر پرداخت و گفت: تمام امکانات خودرویی، انسانی و تجهیزاتی پلیس برای برقراری نظم ترافیک در جاده‌ها در آماده‌باش کامل هستند.

این مقام ارشد راهنمایی و رانندگی کشور به حضور نیم میلیون نفر از نیرو‌های خدماتی، امدادی و پلیس برای طرح نوروزی ۹۷ اشاره کرد و گفت: این تعداد افراد برای خدمتگذاری به مردم در نوروز ۹۷ در جاده‌ها خدمت‌رسانی خواهند کرد که ان‌شاءالله مردم سفر خوبی را داشته باشند.

وی به نوروز سال گذشته پرداخت گفت: حدود ۴۰ درصد از تصادفات به علت عدم توجه به جلو و خستگی و خواب‌آلودگی بوده؛ ۲۳ درصد به دلیل سرعت غیرمجاز و ۲۰ درصد از تصادفات منجر به فوت و جرح نیز به علت سبقت غیرمجاز به وقوع پیوسته است.

مهری ادامه داد: البته باید گفت که نوروز ۹۶ نسبت به نوروز ۹۵، ۱۰ درصد کاهش جانباختگان را داشته‌ایم.

رئیس پلیس راهور ناجا به تعداد خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها پرداخت و اعلام کرد: حدود ۲۱ میلیون خودرو و ۱۱.۵ میلیون موتورسیکلت در چرخه حمل و نقل کشور تردد می‌کنند، در یازده ماهه امسال نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزار خودروی جدید شماره‌گذاری شده‌اند و ۲ میلیون نفر نیز جدیداً کواهینامه گرفته‌اند.

عالی‌ترین مقام راهنمایی و رانندگی کشور ادامه داد: در سال ۸۴، ۷.۵ میلیون خودرو وجود داشت و امروز ۲۱ میلیون خودرو؛ نسبت به دهه گذشته نیز ۲.۵ برابر میل به سفر افزایش یافته است.

سردار مهری به رزمایش بزرگ ترافیکی و خدمات سفر نوروز ۹۷ پرداخت و گفت: امروز همه با هم با شعار «نشاط بهاری با نظم و امنیت و پرهیز از خطر، آرامش در سفر» به صحنه آمده‌اند تا بتوانند خدمات خوبی را برای مردم فراهم کنند.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار