آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۹۰۹
معاون صدا در جلسه ستاد رسانه‌ای پیشگیری از سوانح و حوادث نوروز ۹۷:

رسانه ملی پرچم دار پویش مردمی ۶۰۳۰ است

شاه آبادی با بیان اینکه معاونت صدا، نقش نمایندگی رسانه ملی را برای دستگاه‌های متولی پویش ۶۰۳۰ ایفا می‌کند، گفت: شبکه‌های استانی و رادیو‌های محلی در سراسر کشور پرچم دار پویش مردمی ۶۰۳۰ هستند.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا شاه آبادی معاون صدا رسانه ملی در جلسه ستاد رسانه‌ای پیشگیری از سوانح و حوادث نوروز ۹۷، که با حضور سردار تقی مهری رئیس‌پلیس راهور ناجا، برگزار شد، رسانه ملی و به خصوص شبکه‌های رادیویی استانی را پرچمدار پویش مردمی کاهش حوادث و سوانح جاده ای، عنوان کرد.

۶۰ درصد حوادث و سوانح جاده‌ای کشور در فاصله ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ می‌دهد، این اتفاق باعث شد تا با مشارکت رسانه ملی و معاونت صدا، پویش مردمی ۶۰۳۰ برای کاهش میزان حوادث و تلفات و هزینه‌های ناشی از آن شکل گیرد.
 
رسانه ملی پرچم دار پویش مردمی ۶۰۳۰ است

جلسه ستاد رسانه‌ای پیشگیری از سوانح و حوادث نوروز ۹۷، به میزبانی معاونت صدا و به همت رادیو سلامت برگزار شد.

حمیدرضا شاه آبادی معاون صدا رسانه ملی در این جلسه با اشاره به عزم رسانه ملی برای پیشگیری از سوانح جاده‌ای گفت: در جشنواره تولیدات رادیویی در حوزه سوانح و حوادث، ۱۳ دستگاه برای کاهش سوانح اعلام آمادگی کردند.

شاه آبادی افزود: درخواست ما از این دستگاه‌ها این است که پیشنهاد‌های خود را برای اینکه چه اقدامتی می‌توانند برای کاهش سوانح و حوادث انجام دهند، یا اگر پیشنهادی برای سایر دستگاه‌ها دارند اعلام کنند.

معاون صدا با تاکید بر حفظ پویش کاهش سوانح و حوادث جاده‌ای در طول سال آتی و به خصوص فصل تابستان، گفت: با آنکه دوست نداریم اخبار تلخ را بشنویم، اما به عنوان رسانه امین مردم باید آن را به اطلاع مردم برسانیم.
 
رسانه ملی پرچم دار پویش مردمی ۶۰۳۰ است

وی با اشاره به محدودیت آنتن دهی در جاده ها، تصریح کرد: رادیو اینترنتی میتواند همراه خوبی برای اطلاع رسانی باشد و در همین راستا ویرایش سوم اپیلیکیشن «ایران صدا» چند روز پیش منتشر شده و اطلاع رسانی گسترده در دستور کار رسانه‌ها قرار می‌گیرد.

معاون صدا با اشاره اینکه شبکه‌های رادیویی ماموریت ویژه‌ای برای کاهش سوانح جاده‌ای دارند، گفت: تمرکز ما بر روی ۳۰ کیلومتری شهر‌ها است و بر اساس نام گذاری پویش ۶۰۳۰، باید این توجه ایجاد شود و اگر حتی جان یک نفر از این طریق نجات پیدا کند کار بزرگی انجام داده ایم.

شاه آبادی با درخواست از دستگاه‌های فعال در این پویش برای ایجاد علائم و نشانه‌های پویش ۶۰۳۰ در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها گفت: باید در ایام نوروز مردم را با این پویش آشنا کنیم تا در محدوده ۳۰ کیلومتری توجه بیشتری انجام دهند و همین توجه باعث شود از بروز یک حادثه جلوگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه رادیو‌های استانی به راحتی می‌توانند فاصله ۳۰ کیلومتری از شهر‌ها را پوشش دهند، گفت: برنامه ریزی خوبی از سوی مدیران این شبکه‌ها انجام خواهد شد تا حوادث جاده‌ای در برش سی کیلومتری از شهر‌ها کاهش پیدا کند.

معاون صدا رسانه ملی با بیان اینکه معاونت صدا، نقش نمایندگی رسانه ملی را برای دستگاه‌های متولی پویش ۶۰۳۰ ایفا می‌کند، گفت: شبکه‌های استانی و رادیو‌های محلی در سراسر کشور پرچم دار پویش مردمی ۶۰۳۰ هستند.

وی با اشاره به اینکه رسانه ملی بلند گوی دستگاه‌های متولی در پویش است، گفت: در این میان نباید نقش مردم نادیده گرفته شود و باید از آن‌ها خواست تا در راستای تکالیف شهروندی خود در قبال کاهش سوانح جاده‌ای عمل کنند.

معاون صدای سازمان صداوسیما، در پایان، ضمن اعلام برگزاری دائمی جلسات دوره‌ای این ستاد، تصریح کرد: در اولین جلسه ستاد رسانه‌ای پیشگیری از سوانح و حوادث بعد از سال ۹۷، مصوبات این جلسه و نتایج پویش بررسی و تصمیمات راهبردی در فصل جدید متناسب با نتایج ارزیابی‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار