۳۰۰ شرکت دانش بنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه قرار دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۳۷۸۶
رئیس جهاددانشگاهی کرمانشاه:

۳۰۰ شرکت دانش بنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه قرار دارد

رئیس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: هم اکنون ۳۰۰ شرکت تحت حمایت پارک علم‌و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه قرار دارند.

۳۰۰ شرکت دانش بنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه قرار دارد

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهرام بادکو، رئیس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در آیین افتتاح شرکت بدیع افزار طب اولین تولید کننده آتل‌های اورژانسی یک بارمصرف اندام با اشاره به فعالیت بیش از یک دهه‌ای پارک علم و فناوری استان، گفت: طی این مدت بسیار تلاش کردیم تا از تمام ظرفیت دستگاه‌های مختلف جهت پیشرفت و توسعه استان بهره بگیریم.

بادکو از حمایت از بیش از 500 شرکت طی یک دهه فعالیت پارک خبر داد و افزود: در حال حاضر نیز 300 شرکت تحت حمایت پارک فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه با اشاره به تنوع خدمات ارائه شده به شرکت‌ها، گفت: خدمات متنوعی از جمله دفتر کار، امکانات مختلف، آزمایشگاه تخصصی و از همه مهمتر مشاوره های تخصصی به شرکت های تحت حمایت ارائه می‌شود.

بادکو با اشاره به سفر دکتر واعظی، وزیر پیشین ارتباطات به استان، گفت: در این سفر مرکز توسعه بازی‌های رایانه‌ای و انیمیشن بااعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان در مجموعه جهاد دانشگاهی راه‌اندازی شد.

وی افزود: همچنین اولین شتاب‌دهنده خارج از پایتخت در استان کرمانشاه و در مجموعه پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه راه اندازی شده که سهام‌دار آن نیز بخش خصوصی است.

 رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه به همکاری گسترده این نهاد با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد و افزود: طی این همکاری مرکز درمان ناباروری و تحقیقات سلولهای بنیادی در کرمانشاه راه‌اندازی شده است.

 بادکو افزود: همچنین شش شرکت مشترک طی این همکاری شکل گرفته که عمدتا ایده های نو را طراحی کرده و اجرا می‌کنند.

وی با اشاره به این همکاری گسترده ابراز امیدواری کرد با همکاری بیشتر وزارت بهداشت در جهت تسهیل نحوه همکاری اعضای هیات علمی با بخش‌ها و نهادهای خارج از دانشگاه علوم پزشکی، بتوان در آینده شاهد افزایش همکاری‌ها و حمایت بیشتر از ایده‌های خلاقانه بود.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه همچنین با اشاره به معضل بیکاری استان گفت: در همین راستا تمام تلاش ما استفاده از ظرفیت تمام دستگاه‌ها جهت حمایت از شرکت‌ها بویژه شرکت‌های دانش بنیان است و در همین راستا باتوجه به همکاری گسترده با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درخواست حمایت و مساعدت‌های بیشتر در جهت کاهش ریسک راه اندازی شرکتها و تسهیل همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه را داریم.

پربازدیدترین آخرین اخبار