آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۴۰۶۷

علت قطع ثبت سفارش کالا به دلار چیست؟

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین گفت: توقف ثبت سفارش با دلار به این دلیل است که نمی‌توانیم پول فروش نفتمان را پس بگیریم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجیدرضا حریری نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین گفت: توقف ثبت سفارش با دلار به این دلیل است که نمی‌توانیم پول فروش نفتمان را پس بگیریم

مجیدرضا حریری با بیان اینکه منابع دلاری کشور در دسترس نیست و ارز فروش از نفت را نمی‌توانیم از کشورهای خریدار بگیریم اضافه کرد: بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد از واردات کشور از پنج شش کشور دنیاست و هیچ کدام مبادی نیستند که ارزش آن‌ها به دلار وصل باشد.

حریری در پایان تصریح کرد: این موضوع تبعاتی ندارد، چون دیگر از آمریکا کالا نمی‌خریم و می‌توانیم با یورو، پوند، ین یا سایر ارز‌ها تجارت کنیم که ارزش این ارز‌ها مشخص است و در مجموع این تصمیم تأثیر عمده‌ای روی تجارت کشور ندارد و هزینه‌زا نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار