بيكاري در آذربايجان غربي ريشه كن مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۵۰۰
تا چهار سال آينده

بيكاري در آذربايجان غربي ريشه كن مي شود

مدير كل كار و امور اجتماعي آذربايجان غربي گفت: طي چهار تا پنج سال آينده پديده بيكاري در آذربايجان غربي ريشه كن مي شود.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اروميه، علي سليماني صبح امروز در نشست خبري كه در سالن جلسات اداره كل كار و امور اجتماعي آذربايجان غربي برگزار شد، اظهار داشت: سند تعهد اشتغال توسط وزير كار و امور اجتماعي در آذربايجان غربي به صورت سند امضا شده است.

وي افزود: بر اساس اين سند 39 هزار شغل جديد در تمام بخش ها و در قالب بنگاه هاي زودبازده و ادارات دولتي و بخش خصوصي در آذربايجان غربي ايجاد مي شود.

سليماني با بيان اينكه اطلاعات دستگاه هاي اجرايي كه در بخش خصوصي نيز فعال هستند و جذب نيرو دارند در حال پايش است، تصريح كرد: با برنامه ريزي هاي به عمل آمده اميدواريم تا پايان سال جاري به جايگاه ايجاد شغل برسيم.

مدير كل كار و امور اجتماعي آذربايجان غربي با اشاره به اينكه سهم عمده اي از فارغ التحصيلان دانشگاهي از نظر مهارتي در سطوح پايين تري قرار دارند، گفت: در اين راستا سازمان مهارت آموزشي در كشور راه اندزاي مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار