محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی روند اجرای وام ازدواج ۱۵ میلیون تومانی را تشریح کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد حسینی با اشاره به تعیین وام ۱۵ میلیون تومانی در قانون بودجه سال ۹۷، روند اجرای آن را توضیح داد و گفت: با تصویب قانون در مجلس، تایید آن از سوی شورای نگهبان و ابلاغ به دولت، قانون بودجه توسط رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ میشود، سازمان به وزارت اقتصاد و دارایی دستور و وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجامع بانکها موضوع وام ازدواج را به بانک مرکزی ابلاغ میکند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رئیس بانک مرکزی نیز دستورالعمل اجرای وام ازدواج ۱۵ میلیون تومانی را به شعب بانکها ارسال خواهد کرد تا شعب نسبت به پرداخت این وام اقدام کنند.
نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس دهم شورای اسلامی، زمان اجرایی شدن پرداخت وام ازدواج را برآورد کرد و گفت: اگرمسئولان بخواهند کارها انجام شود ظرف مدت یک هفته پرداخت وام قابل اجرا شدن است، اما اگر نخواهند کارها پیش برود، روند اجرایی شدن وام ازدواج ۳ تا ۴ ماه به طول میانجامد.
وی با اشاره به تجربه گذشته در زمینه اجرای وام ازدواج بیان داشت: تجربههای گذشته نشان داده است که اجرای و عملیاتی شدن پرداخت وام ازدواج در بهترین حالت ۲ ماه طول میکشد، بنابراین زوجهای برای دریافت وام ازدواج عجله نکنند.
این نماینده مجلس در خصوص تاخیر در پرداخت تسهیلات بانکی عنوان کرد: همه ساله پرداخت تسهیلات بانکی تا ابتدای اردیبهشت به دلیل حسابرسی انجام نمیشود، دراین بازه زمانی بانکها باید گزارش حسابهای و میزان اعتبارات خود را تعیین و به بانک مرکزی اعلام کنند به همین جهت تسهیلاتی ارائه نمیدهند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با این حساب پرداخت هر گونه تسهیلات بانکی از جمله وام ازدواج تاپایان فروردین انجام نمیشود.