آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۶۴۲۳
هانی‌زاده در گفت‌وگو با «دانشجو»:

پاسخ رهبری به نامه هنیه فصل جدید روابط ایران و جنبش‌های جهادی است

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: حماس به این فکر افتاد تا پل‌های تخریب شده بین ایران و خود را بازسازی کند از این رو پاسخ رهبری به نامه اسماعیل هنیه می‌تواند ...
حسن هانی زاده، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص جواب مقام معظم رهبری به نامه اسماعیل هنیه و اینکه آیا وی و حماس دوباره به سمت ایران برگشتند، گفت: در واقع حماس در طول هفت سال اخیر از سال ۲۰۱۱ که بحران‌های منطقه آغاز شد به ویژه موضع گیری غیرمتعارف خالد مشعل رئیس سابق دفتر سیاسی حماس موجب شد که این گروه جایگاه خود را در سطح کشور‌های اسلامی – انقلابی و در محور مقاومت از دست بدهد.

وی با بیان اینکه اشتباهی که حماس در گذشته مرتکب شد این بود که تصور می‌کرد بحران سوریه و خیزش‌های عربی موجب می‌شود دایره عربی کمک‌های بیشتری به این گروه کنند، گفت: از این منظر موضع حماس در طول هفت سال اخیر سبب منزوی شدن این گروه شد.

هانی زاده وی افزود: با توجه به اینکه در طول سه سال اخیر بن سلمان سعی کرد مسئله فلسطین در جهان اسلام را به حاشیه براند و از طریق تاسیس یک محور عبری – عربی علیه ایران فلسطین را به فراموش بسپارند لذا فضای ایجاد شده به نفع ایالات متحده و رژیم صهیونیستی بود و ترامپ هم با تکیه به کمک‌های عربستان، بحرین، امارات و مصر قدس را به عنوان پایتخت خود اعلام کرد.

این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: همین مسئله باعث شد جنبش‌های مقاومت بفهمند که نمی‌شود به رژیم‌های مرتجع تکیه کرد. از این منظر و برای نخستین بار طی سال‌های اخیر و در درگیری‌های رخ داده بین رژیم صهیونیستی و مردم فلسطین عکس‌های پادشاه و ولیعهد عربستان توسط مردم فلسطین به آتش کشیده شد که بیانگر خشم این ملت از مواضع عربستان نسبت به مردم مظلوم فلسطین بود.

وی یادآور شد: از سوی دیگر بن سلمان ولیعهد ناپخته سعودی در یک اقدام خائنانه به محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان پیشنهاد داد تا طی ۱۰ سال ۱۰ میلیارد دلار کمک مالی از عربستان دریافت کند و این نشان می‌دهد یک توطئه علیه فلسطین کلید خورده است.

هانی زاده ادامه داد: براساس این اتفاقات حماس به این فکر افتاد تا پل‌های تخریب شده بین ایران و خود را بازسازی کند از این رو پاسخ رهبری به نامه اسماعیل هنیه می‌تواند به فصل جدیدی از تعاملات سیاسی ایران و جنبش‌های جهادی برای بازیابی هویت ملت فلسطین و تجدید آرمان‌های این ملت مظلوم تلقی شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار