آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۶۶۱۷
توسط شهرداری قدس اشغالی

طرح ساخت ۵۷۰۰ واحد صهیونیست‌نشین در کرانه‌باختری تصویب شد

سازمان آزادی بخش فلسطین از طرح رژیم صهیونیستی برای ساخت ۵۷۰۰ واحد یهودی‌نشین در کرانه باختری خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شهرداری قدس اشغالی روز شنبه طرح ساخت ۵۷۰۰ واحد صهیونیست‌نشین را تصویب کرد.

سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) با اعلام این خبر گفت: این واحد‌های صهیونیست‌نشین جدید می‌توانند ۲۰ هزار نفر را در خود ساکن کنند.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» این شهرک‌های جدید قرار است در نزدیکی روستای «وادی فوقین» در جنوب غربی «بیت لحم» در کرانه باختری تاسیس شوند.

بر این اساس، ۱۴۵۰ واحد در زمین‌های فلسطینیان بین قدس اشغالی و بیت‌لحم ساخته خواهند شد.

این در حالی است که شورای امنیت در روز‌های پایانی سال ۲۰۱۶ با تصویب قطعنامه ۲۳۳۴ ساخت هرگونه واحد یهودی‌نشین یا شهرک جدید در اراضی خصوصی فلسطینیان شامل قدس شرقی و کرانه باختری را ممنوع اعلام کرد.

طرح‌های صهیونیست‌ها برای ساخت شهرک‌های بیشتر در اراضی فلسطینیان بعد از تصمیم واشنگتن درباره قدس، شدت گرفت.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ ۱۶ آذر طی سخنرانی در کاخ سفید، قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته و اعلام کرد به زودی سفارتخانه آمریکا را از تل‌آویو به قدس منتقل خواهند کرد.

این اقدام واکنش‌ها و اقدامات بین‌المللی گسترده‌ای را درپی داشت. در اولین جمعه پس از این تصمیم، هزاران فلسطینی در قدس، کرانه باختری و نوار غزه تظاهرات کرده و با نظامیان صهیونیست درگیر شدند.

کشور‌های مختلف اروپایی نیز تاکید کردند این مسئله چشم‌انداز توافق صلح فلسطین-اسرائیل و اجرای راهکار دو دولتی را به خطر می‌اندازد. سران اروپا اعلام کردند از تصمیم ترامپ برای انتقال سفارتخانه‌هایشان از تل‌آویو به قدس تبعیت نمی‌کنند و این شهر را پایتخت دو دولت می‌دانند.

طبق قطعنامه ۴۷۸ شورای امنیت هیچ کشوری اجازه ندارد نمایندگی دیپلماتیک (سفارتخانه و کنسولگری) در شهر قدس تاسیس کرده یا تصمیمی درباره وضعیت آن بگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار