کد خبر:۶۷۶۶۲۰
با حکم فرهاد رهبر؛

قاسم عمو عابدینی به عنوان قائم مقام واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد منصوب شد

فرهاد رهبر، رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد طی حکمی قاسم عموعابدینی را به عنوان قائم مقام واحد علوم و تحقیقات منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرهاد رهبر، رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی قاسم عموعابدینی را به عنوان قائم مقام واحد علوم و تحقیقات منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است: «نظر به تعهد و تجربیات جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «قائم مقام واحد علوم و تحقیقات» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوی الهی و توکل به خداوند متعال و عنایت به سیاست‌های کلان دانشگاه در راستای تحقق وظایف محوله، موفق باشید.»

قاسم عموعابدینی استاد تمام دانشکده مهندسی شیمی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران و از چهره‌های شناخته شده در حوزه‌های تخصصی مهندسی بیوشیمی، نانو بیوتکنولوژی و مهندسی بیو پزشکی است.

وی به عنوان معاون پژوهشی دانشگاه تهران، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مدیرکل پایش و آینده‌نگری علم و فناوری ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور، سرپرست دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران و رئیس مرکز پژوهشی فناوری‌های نوین در مهندسی علوم زیستی دانشگاه تهران ایفا نقش کرده است.

کمیسیون علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیات امنای موزه علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران، کمیسیون ارتباطات و صنایع شورای علوم، تحقیقات و فناوری و هیات ممیزه دانشگاه تهران از جمله نهاد‌های بالادستی سیاستگذار در حوزه علم و فناوری هستند که عضویت در آن‌ها از جمله سوابق فعالیت‌های وی به شمار می‌رود.

وی مبدع ایده «دانشگاه حکمت‌بنیان» است که این ایده را در جریان دیدار دانشگاهیان با مقام معظم رهبری ارائه کرده و مسئول پروژه تدوین سند دانشگاه حکمت بنیان دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

عموعابدینی انتشار ۸۱ مقاله ISI و ۲۰ مقاله علمی پژوهشی و ارائه ۱۳۰ مقاله در کنفرانس‌های معتبر داخلی و بین‌المللی و تالیف و ترجمه چهار کتاب را در کارنامه علمی خود دارد.

این عضو هیات تحریریه ژورنال بین‌المللی Fermentation Technology، هفتاد ثبت اختراع داخلی، هفت ثبت اختراع بین‌المللی، راهنمایی ۱۱۳ پایان‌نامه ارشد و رساله دکتری، ۲۷ مورد تولید دانش فنی و محصول دانش‌بنیان و تجاری‌سازی چهار محصول دانش‌بنیان را به نام خود ثبت کرده است.

کسب عناوین منتخب جشنواره ابن سینا، برگزیده یازدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال همت و کار مضاعف طرح ملی سامانه دارو رسانی هدفمند به سلول‌های سرطانی، برگزیده دستاورد‌های فناور‌های کشور مورد بازدید مقام معظم رهبری طرح دستیابی به دانش فنی تولید نانو دارو بر پایه تکنولوژی نانولیپوزوم و فناور نمونه برگزیده دانشگاه تهران از دیگر افتخارات علمی این استاد دانشگاه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار