ملاک قشر حزب‌اللهی حال کنونی افراد است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۶۹۱۷
یادداشت دانشجویی/

ملاک قشر حزب‌اللهی حال کنونی افراد است

نگاهی که به وضعیت فعلی جامعه و اعمال برخی سیاستمدارانی که در گذشته‌ی نه چندان دور بیاندازیم با توجه به وقایع تاریخی شباهت بسیار نزدیکی به صدر اسلام و مخالفین امام علی(ع) مشاهده می شود.

ملاک قشر حزب‌اللهی حال کنونی افراد است

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-مهرداد رحمانی؛* ناکثین، قاسطین و مارقین که شاید همه واقف به رخ‌دادهای این گروه‌ها باشند و بهتر است مجددا مطالعه شود و با اعمال برخی احمدی‌نژادی‌ها که خود را عدالتخواه و حزب‌الهی مینامند مقایسه شود تا در گروه خوارج نوین قرار نگیرند.

در نامه‌ای که عده‌ای بدون در نظر گرفتن تمامی واقعیات جامعه و با بزرگنمایی هرچه تمامتر به رهبر معظم انقلاب نوشتند نشانگر غرض و نیتی سوء بود که بصورت گسترده در فضای مجازی منتشر شد، چرا که اگر چنین نیتی نبود و خود را حقیقتا دلسوز انقلاب و نظام می دانستند بدون شانتاژ رسانه‌ای این امر صورت می گرفت.

این دولت را با تمامی مشکلات و ناکارآمدی‌ها در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و ... را مردم انتخاب کردند و قطعا غرض ورزی آقای احمدی‌نژاد در روی کار آمدین این دولت تاثیر هم داشت، مجلس را هم مردم انتخاب کردند و اگر اندکی وظایف و جایگاه ولایت فقیه را میشناختند قطعا چنین خواسته‌هایی از رهبر انقلاب نداشتند.

مشکل در تمامی قوه‌ها و حتی نهادها وجود دارد حتی در قوه‌قضائیه اما این باعث نمیشود که بزرگنمایی کرد و تعمیم به همه‌ی این قوه داد؛ چرا که با این شیوه‌ی نادرست فقط مردم را مایوس و ناامید میکنند که دقیقا در تضاد با فرمایشات رهبر معظم انقلاب است.

اینکه قشر حزب‌اللهی را به احمدی‌نژاد نسبت می دهند و رای سال ۸۴ و ۸۸ را رائی همیشگی و مادام‌العمر میدانند نشان از عدم تحلیل سیاسی و سواد تاریخی اینهاست. ملاک برای قشر حزب‌الهی حال فعلی افراد است و قشر حزب‌الهی هیچ‌گاه حقانیت را مانند آنها به شخص نخواهد فروخت که تا به امروز در مسائل مختلف از جمله عزل قائم‌مقام رهبری نشان دادند وامدار شخص نیستند و از کسی که از قطار انقلاب پیاده میشود به راحتی برائت میجویند چه قائم‌مقام باشد چه خاتمی و چه احمدی‌نژاد.

قطعا اصلاح برای رسیدن به اصول و شرع همیشه باید در جامعه باشد اما بایستی راه صحیح را پیدا کرد که سرنوشتی شبیه به فتنه‌گران سال ۸۸ که مقابل قانون ایستادند و تهمت‌های ناروایی به نظام، رهبری و ... روا داشتند نداشته باشند و در پایان به فرستادگان این نامه توصیه میکنیم که دیدگاه خوارج یا مارقین، خواسته‌هایشان از امام علی(ع) و در نهایت سرنوشتشان که چگونه با کشتن امام علی(ع) باعث فجایع بزرگ تاریخی شدند را مطالعه کنند.

*مهرداد رحمانی -دبیرجامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

پربازدیدترین آخرین اخبار