کد خبر:۶۷۷۶۷۱

گزارش از تالار شیشه ای/ عقب‌گرد ۴۶۱ واحدی شاخص کل بورس

معامله‌گران بورس تهران امروز در حالی شاهد قرمزپوش شدن نماگرهای بورس و حرف و حدیث‌ها بر سر دلار ۴۲۰۰ تومانی بود که به نظر می‌رسد با توجه به سودآوری شرکتها، هیچ سهامداری راضی به واگذاری سهام خود در قیمت‌های فعلی نیست.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران (تدپیکس) در پایان معاملات امروزچهار شنبه ۲۲ فروردین ماه ۹۷ با کاهش ۴۶۱ واحدی روی رقم ۹۶ هزار و ۲۸۷ واحد ایستاد.

شاخص کل هم وزن، اما با کاهش ۱۸۶ واحدی عدد ۱۶ هزار و ۷۶۳ واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص سهام آزاد شناور نیز با کاهش ۶۶۲ واحدی به رقم ۱۰۲ هزار و ۳۲۳ واحد دست یافت.

شاخص بازار اول، اما در حالی با کاهش ۳۹۲ واحدی به رقم ۶۸ هزار و ۶۹ واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با کاهش ۶۴۰ واحدی عدد ۲۰۶ هزار و ۷۵۷ واحد را به نمایش گذاشت.

امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با کاهش ۱۰ واحدی روی رقم یک هزار و ۶۴ واحد ایستاد.

بر اساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی همراه اول با ۶۶ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو با ۳۱ واحد و پتروشیمی مبین با ۳۰ واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را بر برآورد شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت‌های پتروشیمی خارک با ۷۵ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس با ۵۴ واحد و فولاد مبارکه با ۴۷ واحد کاهش بیشترین تاثیرمنفی را در محاسبه این نماگر به دوش کشیدند.

ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی به بیش از ۲۰۷ میلیارد تومان نمایش داده شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از ۹۵۷ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۵۷ هزار و ۶۵۶ نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های نیرو ترانس، مارگارین، قند پیرانشهر، کارخانجات کابل‌سازی ایران، لیزینگ رازی، ذوب‌آهن اصفهان، از سوی ناظر بازار سهام متوقف و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های پتروشیمی خارک، افرانت، صنایع تولیدی اشتاد ایران، آتیه داده پرداز، ذوب‌آهن اصفهان، صنعتی آما، قرارداد‌های اختیار معامله ایران خودرو، گل‌گهر و پالایش نفت اصفهان، بازگشایی شدند.

امروز در بازار ۲ بورس تهران که به معاملات درون گروهی سهامداران عمده اختصاص دارد، بیش از ۱۳۳.۵ میلیون سهم ایران خودرو به ارزش بیش از ۳۵ میلیارد تومان، میان سهامداران عمده منتقل شد. در ملی صنایع مس ایران نیز ۵۴.۵ سهم به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد تومان به کد‌های درون گروهی انتقال یافت.

همچنین بیش از ۵۰ میلیون سهم فولاد مبارکه اصفهان به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد تومان با معاملات درون گروهی مواجه بود، در گسترش نفت و گاز پارسیان، اما بیش از ۲۹ میلیون سهم به ارزش بیش از ۶.۵ میلیارد تومان کد به کد شد. همچنین اندکی بیش از ۶ میلیون سهم نهاد‌های مالی بورس اوراق بهادار به ارزش کمتر از ۲ میلیارد تومان کد به کد شد. در سرمایه‌گذاری وثوق امین نیز امروز ۵ میلیون سهم به ارزش بیش از یک میلیارد تومان به کد‌های درون‌گروهی سهامدار عمده انتقال یافت.

بر اساس این گزارش امروز بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته جاری در حالی با عقب‌گرد نماگر‌های منتخب خود همزمان با تشدید فضای سیاسی در حوزه خاورمیانه و همچنین تداوم حرف و حدیث‌ها بر سر دلار تک‌نرخی ۴۲۰۰ تومانی شاهد تداوم سردرگمی در بازار سهام بود که به نظر می‌رسید با توجه به ارزندگی قیمت سهام در اغلب گروه‌های پیشرو، کمتر سهامداری راضی به واگذاری سهم خود در قیمت‌های نازل کنونی می‌شود.

آنچه که این روز‌ها برای معامله‌گران بازار سرمایه به عنوان دغدغه اصلی مطرح می‌شود، ثبات در تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌های اقتصادی دولت برای ایجاد اعتماد در بازار سرمایه است، بازاری که در آینده قیمت‌گذاری می‌شود.

 امروز معاونت بازار بورس تهران نیز بار دیگر از امکان انجام معاملات در خارج از ساعات معاملاتی برای سهامداران حقیقی شرکت کنتورسازی ایران برای فروش حداکثر ۳ هزار سهم به قیمت خرید هر سهم ۲۱ هزار و ۷۵ ریال از روز یکشنبه هفته آینده خبر داده است که به مدت ۴ روز کاری از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۵ امکان‌پذیر خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار