آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۸۴۸۰
یادداشت دانشجویی/

حملات موشکی به سوریه حمایت دروغین حقوق بشر است

سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان ائتلاف همیشه جنگ طلب امریکا، انگلیس و فرانسه به سوریه حملات موشکی محدود و سریع را انجام دادند، این همان ماموریت دروغین حمایت از حقوق بشر است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سکینه قربی؛* سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان و حملات لفظی علیه دولت سوریه به دلیل به اصطلاح حمله  شیمیایی اسد به دوما، صبح شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۷، ائتلاف همیشه جنگ طلب امریکا، انگلیس و فرانسه به سوریه حملات موشکی محدود و سریع را انجام دادند و به قول ترامپ ماموریتشان انجام شد. این همان ماموریت دروغین حمایت از حقوق بشر است.

 زیرا درحالی که ۴سال است یمن به شدت بمباران می‌شود و در محاصره کامل، ۷۰ سال فلسطین مظلوم اشغال شده است، بحرین در اشغال است، داعش در عراق و سوریه به وحشیانه‌ترین شکل ممکن مرتکب جنایات ضد بشری می‌شوند.

انسایت و بشر بی معنا می‌شود مگر زمانی که منافعشان به خطر می‌افتد و در مقابل با فروش هرچه بیشتر سلاح به رژیم‌های تروریست منطقه (آل سعود و صهیونیست) بر طبل جنگ نیز می‌کوبند. همانطور که امام خامنه‌ای _مدظله العالی فرمودند: این‌ها مخالف سلاح شیمیایی نیستند بلکه به خاطر اهداف استکباری خودشان و به بهانه دیکتاتوری وارد می‌شوند، اما خودشان دیکتاتور بین المللی هستند.

نکته قابل توجه دراین اقدام محدود بودن آن است؛ که دلیل آن را می‌توان در قدرتمند‌تر شدن جبهه مقاومت از یک سو و ورود به جهان چند قطبی دانست.

نمونه بارز قدرت مقاومت را نیز می‌توان در  حضور پرشور مردم سوریه در ساعات اولیه پس از حمله در خیابان‌ها بدون هیچ ترسی مشاهده کرد. از سوی دیگر مخالف جهانی با این اقدام امریکا در کنار حمایت محدود چند کشور نیز نشان از برملاشدن قصد اصلی آن هاست..

این حادثه را می‌توان پایان کار دیکتاتور‌های دموکراسی نما نیز دانست که به حول و قوه‌ی الهی و به بیان مقام معظم رهبری دیکتاتور‌ها هیچ جا کامیاب نخواهند شد و قطعا شکست خواهند خورد.

سکینه قربی- مسئول  سیاسی دفتر بسیج دانشجویی رامسر

 انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار