آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۶۳۰

هویت دینی شهرها با هم‌افزایی فرهنگی تقویت می‌شود

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر قم گفت: هویت دینی و انقلابی شهرها با تقویت همکاری‌ها و هم‌افزایی فرهنگی میان شهرها ارتقا می‌یابد و این تعامل می‌تواند زمینه‌ساز هماهنگی بیشتر با سیاست‌های فرهنگی نظام باشد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مصطفی ملایی، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر مقدس قم، در دیدار با رئیس و اعضای کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر ورامین، بر اهمیت همکاری و هم‌افزایی فرهنگی بین شهر‌ها تأکید کرد و آن را عاملی موثر در تقویت هویت دینی و انقلابی شهر‌ها دانست.

وی با اشاره به ضرورت هم‌راستایی برنامه‌های فرهنگی شهر‌ها با سیاست‌های کلان نظام، خواستار نام‌گذاری یک خیابان یا میدان در هر شهر به نام «مسجد مقدس جمکران» شد.

ملایی خاطرنشان کرد: این اقدام را گامی در راستای ترویج فرهنگ مهدویت و ایجاد هماهنگی فرهنگی میان شهر‌های کشور عنوان کرد.

ملایی با اشاره به جایگاه ویژه مفاهیم مهدوی و انتظار امام زمان (عج) در برنامه‌های فرهنگی شهری طی سال‌های اخیر، تصریح کرد: امروز بیش از گذشته، توجه به مباحث مهدوی در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی شهر‌ها اهمیت یافته و باید به صورت هدفمند تقویت شود.

وی همچنین به وضعیت خاص فرهنگی و اجتماعی شهر قم پرداخت و گفت: این شهر به‌عنوان مهم‌ترین مرکز علمی و مذهبی شیعه و مقصد طلاب از بیش از ۱۰۰ کشور جهان، نقش کلیدی در معادلات دینی و فرهنگی دارد. از این رو، حفظ هویت اصیل شهری در قم از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر قم با اشاره به سیاست‌های اجرایی در راستای حفظ بافت فرهنگی و تاریخی این شهر، اظهار کرد: در این راستا، مجموعه اقداماتی از جمله جلوگیری از حضور عناصر غیربومی در بافت مرکزی شهر، محدودیت در به‌کارگیری اتباع خارجی در خدمات شهری و همچنین حمایت از فعالان داخلی برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اقتصادی بدون بهره‌گیری از نیروی غیرایرانی در دستور کار قرار گرفته و به‌صورت قانونی نیز مصوب شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار