
واژگونی اتوبوس باز هم قربانی گرفت +اسامی
سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به واژگونی اتوبوس در آزادراه گرمسار ـ. قم اظهارداشت: این حادثه ۲۱ مصدوم و یک کشته برجای گذاشت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور، در ارتباط با واژگونی اتوبوس در آزادراه گرمسار ـ. قم اظهارداشت: این حادثه ساعت ۴ صبح امروز به وقوع پیوست که نیروهای اورژانس جهت کمک به حادثهدیدگان دقایقی بعد به محل اعزام شدند.
وی افزود: متاسفانه در این حادثه یک نفر جان خود را از دست داد و ۲۱ نفر مصدوم شده که به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل شدند.
وی افزود: متاسفانه در این حادثه یک نفر جان خود را از دست داد و ۲۱ نفر مصدوم شده که به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل شدند.

منبع: فارس
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.