
کد خبر:۶۸۰۶۱۶
زمینههای همکاری مناسب بین ایران و آلمان
وزیر نیرو گفت: تداوم همکاری این وزارتخانه با طرف آلمانی منوط به دریافت سیگنالهای مثبت برای عملیاتی شدن توافقهای پیشین خواهد بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رضا اردکانیان در دیدار با میکائیل کلور برشتولد، سفیر آلمان در ایران با تاکید بر اینکه زمینههای همکاری مناسبی بین دو کشور در حوزههای آب و انرژی وجود دارد، افزود: امروزه زمینههای همکاری مناسبی بین دو کشور برای همکاری وزارت نیروی ایران با وزارت محیط زیست و ایمنی هستهای آلمان در حوزه آب و فاضلاب و وزارت امور اقتصاد و انرژی در زمینه بخشهای مرتبط با حوزه انرژی وجود دارد.
وی یادآور شد: برای ادامه همکاری با وزارت محیط زیست و اقتصاد و انرژی آلمان باید سیگنالهای مثبتی در خصوص عملیاتی شدن توافقات پیشین همچون فاینانس توربینهای نیروگاهی و... را دریافت کنیم.
وزیر نیرو با اشاره به درخواست سفیر آلمان از وی برای حضور در نمایشگاه بینالمللی آب و فاضلاب IFAT مونیخ آلمان، گفت: سفر به مونیخ در صورتی انجام خواهد شد که ملاقاتهای رسمی برای پیگیری توافقات گذشته تنظیم شود.
اردکانیان تاکید کرد: جدای از مسائل مرتبط با روابط وزارتخانههای دو کشور، منتظر هستیم تا ببینیم رفتار اروپا در مورد برجام و تصمیم روز ۱۲ میرئیسجمهوری آمریکا چگونه خواهد بود. با وجود اینکه تمامی مسائل موجود در این بخش را مثبت ارزیابی میکنیم، ولی برای هر نتیجهای آماده هستیم و مشکلی در این زمینه نداریم.
وی با اشاره به فرصتهای فراوانی که برای همکاریهای منطقهای وجود دارد، گفت: هیچ کشوری همچون ایران در نقشه جغرافیای جهان وجود ندارد که این چنین با همسایگان خود از تنوع زمینههای همکاری در موضوعات آبی برخوردار باشد. ایران در یک منطقه بالادست و در نقطهای دیگر پایین دست است که میتوانیم با همکاریهای منطقهای در جهت اعتمادسازی بین کشورهای این منطقه گام برداریم.
وزیر نیرو از ارتباط برقی ایران با کشورهای همسایه خود سخن به میان آورد و افزود: در زمینه انرژی نیز ظرفیت مناسبی برای سرمایه گذاری و صادرات برق وجود دارد و کشور آلمان نیز میتواند در بخشهای مختلف از جمله حوزه انرژی خورشیدی وارد حوزه سرمایه گذاری شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.