آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۱۲۸۹

امروز آخرین مهلت استفاده از تلگرام برای دولتی‌ها

براساس اعلام مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستگاه‌های دولتی از امروز با منع فعالیت در تلگرام مواجه هستند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، براساس اعلام مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستگاه‌های دولتی از امروز با منع فعالیت در تلگرام مواجه هستند.

متن اطلاعیه به این شرح است:

«به اطلاع می‌رساند طبق ابلاغیه صادر شده از سوی معاون اول محترم رئیس‌جمهور، امروز آخرین مهلت استفاده از پیام‌رسان تلگرام است و از امروز استفاده دستگاه‌های دولتی از تلگرام، تخلف محسوب می‌شود؛ بنابراین شما مخاطب عزیز، می‌توانید کانال مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال را در پیام‌رسان‌های ایرانی دنبال کنید.»
برچسب ها:
تلگرام دولت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار